Soy Luna titkos napló

A Soy Luna egy közkedvelt argentin sorozat, amit a Disney-Channel számár gyárt a Pol-ka. A sorozat spanyol nyelvű de Magyarországra is megérkezett 2016. szeptember 5-én. A sorozat egy teleregény aminek két főszereplője van: Ruggero Pasquarelli és Karol Sevilla.

[wp_ad_camp_1]

Soy Luna titkos napló igen kedvező áron elérhető a jatek-webaruhaz.hu weboldalon tehát ha ön is meglepné gyermekeit egy titkos naplóval, akkor válogasson bátran kínálatunkban. A Soy Luna titkos napló már első osztályos gyerekeknek is ajánlott, hiszen ebbe könnyen és gyorsan bele tudják írni gondolataikat, valamint azt, hogy éppen mi bántja a lelküket. Minden igazi lánynak szüksége van egy titkos naplóra, ami hűséges segítőtársa lehet az évek alatt, hiszen ha az emberek nem is, de a naplója mindig ott lesz majd mellette. A Soy Luna naplók ráadásul igen stílusosak is, és köztudott hogy napló választásnál a külalak is nagyon fontos a lányok számára.

Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasgatna a Soy Luna titkos naplókról, vagy esetleg megtekintené ezeknek az árait és illusztrációit, akkor nem árthat fellátogatni weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu weboldalon és itt bővebb leírást is olvashat majd a Soy Luna termékekről, valamint a teljes játékkínálat megtekintésére is lehetőség van nálunk. Ha bármi kérdése lenne a Soy Luna naplókkal kapcsolatban nincs más dolga mint felvenni a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot és csapatunk választ ad majd minden feltett kérdésre. A Soy Luna naplókat minden kislány szívesen használná, ezért érdemes beszerezni egy ilyet. Titkos naplóra minden kislánynak szüksége van, hogy papírra tudja vetni titkait és szerelmi ügyeit, ezért ha az ön gyermeke is követi a Soy Luna sorozatot, akkor biztosan örülni fog majd egy ilyen naplónak.