Stílusos és praktikus dizájnelemek otthonába!

A nyílászáró kiválasztása során a praktikum a legfontosabb kritérium, ugyanakkor sokaknak fontos az esztétika is. Tehát ne csak funkciója legyen a nyílászárónak, hanem legyen szép is. A dekorpanelek pont azt a célt szolgálják, hogy látványos enteriőr jöjjön létre. Ha szeretne esztétikus dizájnelemeket otthonába, akkor érdemes megtekinteni az Erkado megoldásait a PET-RO Nyílászárónál!

[wp_ad_camp_1]

Ha szeretne bővebben tájékozódni a látványos dizájnelemek kapcsán, akkor kattintson ide! A dekorpanel hatalmas divat lett az elmúlt években. Ez az a megoldás, amikor valaki úgy szeretné különlegessé tenni az egyik falfelületet, hogy nem használ festést és tapétát. A nem mindennapi háromdimenziós burkolatok, melyek kiemelkednek a falsíkból képesek teljesen megváltoztatni a helyiség hangulatát. Ugyanakkor ez nem egy teljesen új dolog, mivel a lambéria már évtizedekkel ezelőtt is nagyon kedvelt volt. A dekorpanel is a dizájn miatt kerül fel, viszont sokkal modernebb és minőségibb ez a fajta kivitelezés. Ezenkívül a dekorpanel további előnye, hogy a helyiség akusztikáját is javítja, ami azt jelenti, hogy nem csak esztétikus, hanem funkcióval is rendelkezik. Az Erkado dekorpaneljei ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelelnek.

Az Erkado cég egyévtizedes tapasztalattal rendelkezik és igyekszik a lehető legmodernebb megoldásokat alkalmazni termékei gyártása során. A cég által gyártott dekorpanelek díszelemként a falra rögzíthetők. Ezek a dekorpanelek 275 centiméter hosszúságúak, így a legtöbb helyiségben a padlótól a falig érnek. A dekorpaneleket egyszerűen fel lehet szerelni akár szakember segítsége nélkül is a gyártó által biztosított adapterekkel. Sőt, akár az adapterek nélkül is rögzíthetők az elemek, még pedig a szerelőléc segítségével!