Szabadulós játék a lehető legjobb áron!

A szabadulós játékok Budapesten tele vannak izgalommal, érdekességekkel hiszen a csapatoknak egy bizonyos idő alatt kell kijutni egy szobából, és ahhoz, hogy sikeres legyen a menekülés csak a logikát lehet majd felhasználni. Az exittheroom.hu weboldalra kattintva több különböző szabadulószoba között is válogathat majd barátaival, családjával. 

[wp_ad_camp_1]

Szabadulós játék sokasága elérhető az exittheroom.hu weboldalon, és ha ide kattint, akkor  megtalálhatja a teljes szabadulószoba listát is és néhány kattintással már jelentkezhet is valamelyik szobánkba méghozzá végtelenül alacsony áron. A szabadulószobákba bátran magával hozhatja majd kollégáit és családtagjait is, hiszen ezek a kijutós játékok tökéletesek lesznek akár egy csapatépítőnek is. Ezek a játékok hasonlítanak egy interaktív társasjátékhoz, ahol a siker azon múlik majd, hogy a csapat tagjai mennyire tudnak összedolgozni. Amennyiben ön is kedveli a logikai feladatokat és szeretné használni az elméjét, akkor garantáltan nem fogja megbánni, ha ellátogat valamelyik szabadulószobánkba, hiszen felejthetetlen élményekben lesz majd része.

Szabadulós játékok Budapesten: The Bomb

A Bomb szabadulószobában az lesz a feladata a csapatoknak, hogy meg kell állítani egy bomba robbanását, és ehhez 60 perc áll majd a rendelkezésére a játékosoknak, tehát kevés az idő a menekülésre. A hidegháború alatt egy renegát ügynök birtokába került egy atomfegyver, és azt  tervezi hogy  a bomba segítségével kirobbantja a 3. világháborút. Egy bunkerban van a főhadiszállása, és a piros gombot bármikor megnyomhatja, ezzel együtt pedig fel is robbanna a bomba, ezért nem érdemes vesztegetni az időt.  A szabadulós játékok csodás emlékekkel gazdagítanak minden játékost, ezért ha ön is szórakozásra vágyik, akkor nézzen be hozzánk bátran az exittheroom.hu weboldalra, hiszen itt mindent megtudhat majd szabadulószobáinkról.