Szendvics automata mellett nincs szükség büfé üzemeltetésére

Gyötörje az embert akár éhség, akár szomjúság, az biztos, hogy a koncentrációban ezek a hiányállapotok nem segítenek. Az pedig, hogy a rohanó világ gyors tempót követel az emberektől is, nem teszi lehetővé a büfékben, vendéglátóipari egységekben a sorban állást.

Egy szendvics automata megold minden problémát. Legyen szó iskoláról, munkahelyről, kórházi folyosókról, autóbusz vagy vasúti várótermekről, ezek a berendezések kiváló szolgálatot tesznek. A szendvics automatának több előnye is van. Az első és talán legfontosabb, hogy nem kíván személyzetet a működéshez. Ez önmagában hatalmas kényelem, ráadásul még költséghatékony megoldás is. Emellett az sem hátrány, hogy gyorsan kiszolgálja a vásárlót, hiszen a termék kiválasztása és kifizetése után máris a vevő kezében lehet a kívánt étek.

Mindenképpen a szendvics automata javára írható a széles választék is. Az Automatic Hungary szendvics automatája 9 tálcás szerkezet, 24-es osztással, mely így összesen 216 terméket képes befogadni. Az automatichungary.hu weboldalon megtekinthető az eszköz minden fontosabb paramétere, de kérdés esetén a cég munkatársai is örömmel segítenek. Az Automatic Hungary lehetőséget ad az ügyfeleknek az üzemeltetésre és a bérlésre. Míg az üzemeltetés során minden költséget és feladatot az Automatic Hungary visel, addig a bérlés során ez az ügyfélre hárul. A szendvics automaták mindig friss alapanyagokból készült ételeket kínálnak, így a vásárlók garantáltan minőségi harapnivalóhoz juthatnak általa. Gyors és egyszerű használat, kényelmes kiszolgálás, ráadásul várakozás nélkül. Ezeket nyújtja az automatichungary.hu szendvics automatája. Ne habozzanak, vegyék fel a kapcsolatot a munkatársakkal, kérjenek árajánlatot és élvezzék a finomságokat!