Tintapatron kereső a legjobb termékekkel

A tinta pigmentjei határozzák meg a tinta színét. A különböző színű pigmentek különböző színű nyomtatótintát hoznak létre, így a tinta színe betekintést nyújt abba, hogy miből áll egy adott nyomtatótinta.

[wp_ad_camp_1]

Tintapatron kereső a legjobb termékekkel vár minden kedves vásárlót az onlinetoner.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és itt mindent megtalál a termékekkel kapcsolatban. A fekete nyomtató tinta koromból készül, és átlátszatlanságát titán-dioxidból készült fehér pigment hozzáadása változtatja meg. Ezeket az összetevőket külön-külön vagy más pigmentekkel keverve lehet használni a tinta színének megváltoztatására. Például a fekete tintát általában a korom és a lakk ötvözésével hozzák létre, azonban a fehér pigment fekete tintába keverhető, így inkább szürke színű lesz. Hagyományosan négy különböző színt használnak a nyomtatók: cián, bíbor, sárga és fekete. Ezeket a színeket különböző arányokban keverik össze, és így további színek lesznek a színképen a színes nyomtatáshoz.

Az újabb nyomtatók viszont a színes tinták szélesebb választékát hordozzák, és jobb minőségű színes nyomtatásokat képesek előállítani. Alapvetően az újabb nyomtatók színeinek pontossága jelentősen javul a régebbi nyomtatókhoz képest, köszönhetően a szélesebb kompatibilis színeknek. A tintaszínek létrehozására használt színes pigmentek a fekete-fehér mellett sókból és színezékekből készülnek. Néhány só és színezék által előállított nyomtatófesték a pávakék, a diarilid narancs és a ftalocianin zöld. Ezeket „organikus” festékeknek tekintik. További információkért és bővebb leírásért nem árthat benézni az onlinetoner.hu weboldalra. Weboldalunkon megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha kérdéseket tenne fel nekünk a tintákkal kapcsolatban.