Tűztánc bármilyen eseményre

A tűztánc igazán látványos, éppen ezért bármilyen koncert showműsor tökéletes kiegészítője, azonban önmagában is megállja a helyét.

[wp_ad_camp_1]

Tűztánc igazán látványos, nem csoda, hogy az emberek szívesen nézik. A tűz számos pozitív tulajdonsággal bír, azonban nem felejthetjük el, hogy amellett, hogy meleget ad és anno elriasztotta a vadállatokat, valamint sokkal ízletesebbé válik általa az étel, komoly pusztításra is képes a tűz. Például igen fájdalmas égési sérüléseket okozhat. Mindezek tudatában nem csoda, hogy csodálattal nézzük azokat, akik látszólag megszelídítették a tüzet. A tűztáncosok nem születnek különleges képességekkel, hosszú évek olykor fájdalmas gyakorlása árán érik el, hogy a közönség elé úgy álljanak, pontosabban úgy táncoljanak előttük, hogy mindenkinek tátva maradjon a szája, de legalábbis elnyerje a tetszésük. A tánc egy kiváló mozgásforma, azonban a tűzzel való változata egyáltalán nem veszélytelen, éppen ezért azt javasoljuk, hogy otthon ne próbálja ki.

A tűztánc mellett ismert még a tűzzsonglőrködés is, ezt gyakran összekeverik a tűztánccal. A külső szemlélő számára valószínűleg elsőre fel sem tűnik a különbség, azonban van egy lényegi. Mégpedig, hogy tűzzsonglőrködés során különféle eszközöket használnak, amikkel ténylegesen zsonglőrködnek, míg a tűztáncosok produkciójuk során a tűzzel mozognak, pontosabban táncolnak a zene ritmusára. Mindkét fajta produkciót érdemes megtekinteni, hiszen elképesztő látványt nyújt mindkét produkció. A tűztánc tökéletes különféle eseményekre, mint például koncertek, divatbemutatók vagy egyéb rendezvényekre, akár háttértáncként is. Bővebb információkért a tűztáncról vagy elérhetőségekért látogasson el a musor-iroda.hu weboldalra.