Utángyártott toner minden mennyiségben

Csapatunk képes tintapatronok és lézerpatronok újragyártására. Ahelyett, hogy egy tökéletesen használható és tartós műanyag héjat kidobnánk egy szeméttelepre, felújítottuk, hogy újra felhasználható legyen utángyártott tonerként.

[wp_ad_camp_1]

Utángyártott toner rendelhető széles kínálatban az onlinetoner.hu weboldalra látogatva, ezért nézzen be hozzánk, és szánjon időt arra, hogy szétnéz kínálatunkban az utángyártott tonerek között. A használt patronokat szétszerelik. A folyamat során minden alkatrész tisztítását és ellenőrzését magasan képzett szakemberek végzik. Minden sérült vagy elhasználódott alkatrészt kicserélnek. Ezután a patronokat megfelelő mennyiségű tintával vagy festékkel töltik meg. Ezután a tinta- vagy tonerkazettát visszaszerelik és lezárják, hogy szivárgásmentesek legyenek. Valamennyi utángyártott tinta- és tonerkazetttánkat megvizsgáljuk annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek az eredeti gyártók szabványainak, mielőtt eladásra csomagolják őket. Az utángyártott tonerek használatának előnyei: teljesítmény – Az utángyártott tonerek megfelelnek az OEM szabványoknak, ami azt jelenti, hogy ugyanolyan nyomtatást kap. Minőség – Az utángyártott kazettáink megfelelnek az ipari szabványoknak, így nem engedünk a kompromisszumokból a minőség terén.

Környezetbarát – Energiatakarékosságot jelentenek ezek a tonerek és műanyag hulladékból kevesebbet eredményez a hulladéklerakókban. A helyi termékek támogatása is közrejátszik, mert utángyártott termékeinket helyben gyártják, ami a munka fenntarthatóságát és hihetetlen megtakarításokat jelent. Amennyiben még ennél is többet tudna meg az utángyártott tonerekről, nincs más dolga, mint benézni hozzánk az onlinetoner.hu weboldalra.