Utángyártott toner minden mennyiségben

Csapatunk képes tintapatronok és lézerpatronok újragyártására. Ahelyett, hogy egy tökéletesen használható és tartós műanyag héjat kidobnánk egy szeméttelepre, felújítottuk, hogy újra felhasználható legyen utángyártott tonerként.

Utángyártott toner rendelhető széles kínálatban az onlinetoner.hu weboldalra látogatva, ezért nézzen be hozzánk, és szánjon időt arra, hogy szétnéz kínálatunkban az utángyártott tonerek között. A használt patronokat szétszerelik. A folyamat során minden alkatrész tisztítását és ellenőrzését magasan képzett szakemberek végzik. Minden sérült vagy elhasználódott alkatrészt kicserélnek. Ezután a patronokat megfelelő mennyiségű tintával vagy festékkel töltik meg. Ezután a tinta- vagy tonerkazettát visszaszerelik és lezárják, hogy szivárgásmentesek legyenek. Valamennyi utángyártott tinta- és tonerkazetttánkat megvizsgáljuk annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek az eredeti gyártók szabványainak, mielőtt eladásra csomagolják őket. Az utángyártott tonerek használatának előnyei: teljesítmény – Az utángyártott tonerek megfelelnek az OEM szabványoknak, ami azt jelenti, hogy ugyanolyan nyomtatást kap. Minőség – Az utángyártott kazettáink megfelelnek az ipari szabványoknak, így nem engedünk a kompromisszumokból a minőség terén.

Környezetbarát – Energiatakarékosságot jelentenek ezek a tonerek és műanyag hulladékból kevesebbet eredményez a hulladéklerakókban. A helyi termékek támogatása is közrejátszik, mert utángyártott termékeinket helyben gyártják, ami a munka fenntarthatóságát és hihetetlen megtakarításokat jelent. Amennyiben még ennél is többet tudna meg az utángyártott tonerekről, nincs más dolga, mint benézni hozzánk az onlinetoner.hu weboldalra.