Utasbiztosítás síeléskor is elkelhet!

A téli sportok utasbiztosítása egy speciális kötvény, amely fedezi a téli sportokkal együtt járó többlet kockázatokat. Olyan kockázatok ezek, amelyeket általában nem fedezne a szokásos utasbiztosítás.

Utasbiztosítás síelés esetén várja az axa-assistance.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is síelni készül és elgondolkodott azon, hogy szüksége lehet egy utasbiztosításra. Tehát, ha az Ön nyaralása síeléssel vagy snowboardozással jár, vegye fel a téli sportok fedezetét az átfogó utasbiztosításba, és védekezzen a hóval, jéggel és nagy magassággal járó kockázatokkal szemben! Weboldalunkon tisztában vagyunk azokkal a potenciális kockázatokkal, amelyeknek a síelők és snowboardosok ki lehetnek téve utazásuk megtervezésekor és a pályákon való tartózkodásuk során. Akár megbetegszik, akár balesetet szenved, elengedhetetlen a jó utasbiztosítás megkötése. Ha ez hirtelen és váratlanul történik, az utazási biztosítás fedezi a helyi sürgősségi orvosi költségek járulékos költségeit és szükség esetén a hazautazás költségeit. A szolgáltatók különböző fokú kizárásokat alkalmaznak az egészségügyi állapotokkal kapcsolatban, amelyek a biztosítás megvásárlása előtt léteznek.

Egyes biztosítók kizárják a már meglévő egészségügyi állapotokat, ami azt jelenti, hogy továbbra is megvásárolhatja a kötvényt és utazhat a kizárt állapottal. Mások előírják, hogy információt adjon a biztosítóknak bármely már meglévő egészségügyi állapotról, általában bizonyos paramétereken belül. A nyaralásnak vannak feltételei, amelyek lemondása esetén büntetést kell fizetni. Minél közelebb kerül az indulás dátumához, ezek emelkednek. Az utasbiztosítás általában tartalmaz egy záradékot arra az esetre, ha utazás előtt megbetegszik vagy megsérül. A fent ismertetett, már meglévő egészségügyi állapotok erre a szakaszra is vonatkoznak. További információkért nézzen be az axa-assistance.hu weboldalra.