UV védő fólia számos előnnyel

A nap nem csak kellemes meleget áraszt és D-vitaminnal tölt fel minket, hanem káros hatásai is vannak, ha túl sokáig vagyunk a szabadban. Ugyanakkor, talán meglepő, de otthonunkban is elérhetnek minket a káros UV sugarak, még pedig az ablakon keresztül.

[wp_ad_camp_1]

UV védő fólia – Manapság jobbnál-jobb hőszigetelő anyagok közül válogathatunk, viszont az ablaküveg továbbra is kritikus pontnak számít, már ami a káros UV sugarakat illető. Az ablakon keresztül ugyanis elérnek minket a sugarak és akár az üvegen keresztül is leéghetünk. A hatalmas, padlótól mennyezetig érő ablakok impozáns látványt nyújtanak. Viszont hamar megértjük mi a hátrányuk, ha az ablak elé ülünk, miközben odatűz a nap. Sokan rolót, szalagfüggönyöket vagy reluxát vásárolnak a probléma megoldására, viszont ez sem jelent feltétlenül megoldást, mivel bár a fény beáramlását megakadályozzák, azonban a hő ki- és beáramlását nem. Magyarán, hogy a lakás fel fog melegedni, hacsak nem tartjuk egész nap behúzva a függönyöket vagy lehúzva a redőnyt. Talán mondanunk sem kell, hogy egész nap egy sötét lakásban kuksolni nem éppen felemelő érzés.

Ha mindkét problémát egy megoldással szeretnénk orvosolni, tehát nem csak a káros UV sugaraktól akarjuk megóvni magunkat, hanem a lakás felmelegedését is meg akarjuk akadályozni, akkor érdemes UV védő fóliát beszerezni. Annak köszönhetően, hogy megszűri a káros UV sugarakat, nem csak mi, hanem a bútorok is védve lesznek, hiszen nem fognak kifakulni. Így a lenyűgöző kilátás megmarad, ellenben nem kell az UV sugaraktól és a magas hőmérséklettől nem kell többé tartanunk. Bővebb információkért, azt javasoljuk, hogy látogasson el az ablakfoliaguru.hu weboldalra, ahol mindent megtalál egy helyen. Természetesen a széleskörű minőségi ablakfólia kínálatot is megtekintheti!