Válasszunk találó nevet nőstény kiskutyánk számára

Ahogy az ember, úgy a kutya számára is fontos, hogy nevet kapjon. A nevelésben lényeges szerepe van annak, hogy nevén szólítjuk kutyánkat és egyenrangú társként kezeljük.

[wp_ad_camp_1]

Nőstény kutyanevek listája a www.nemharapok.hu weboldalon. Amikor úgy döntünk, hogy kutyát szeretnénk, figyelembe kell vennünk, hogy gazdinak lenni nem biztos, hogy olyan egyszerű feladat, mint azt, ahogy sokan gondolják. Az első lépés, amikor egy kutyát vásárolunk vagy  elhozunk egy menhelyről és befogadjuk, hogy egy találó nevet adunk neki. Nagyon sok nőstény kutyanév (pontosabban több mint négyszáz) került felsorolásra a fent említett weboldalon. Ahogy a gyerekek úgy a kiskutyák is nagyon hamar megtanulnak hallgatni a nevükre. A kutyákkal való kommunikációhoz elengedhetetlen tényező a névadás. Ha például sétálni megyünk kiskedvencünkkel és a parkban vagy bárhol az utcán szabadon engedjük és a nevén szólítjuk azonnal oda jön hozzánk és ránk figyel. Egyre nagyobb a választék a nőstény kutyanevek között is.

Ha nem tudjuk könnyen eldönteni, hogy melyik is az lánynév, amely a leginkább talál kedvencünkhez akkor bátran látogassunk el a www.nemharapok.hu weboldalra és válasszunk onnan egy jó kis nevet. Minden itt szereplő név jelentéssel bír, legyen az egy létező női név, egy virágnév vagy egy olyan jelző, amely egy színre vagy tulajdonságra utal. A listán szereplő hangzatos nevek nagy része angol eredetű, de vannak magyar nevek is. Ahogy az emberi női neveknél úgy a nőstény kutyanevek között is vannak olyanok, amelyek népszerűbbek és elterjedtebbek de egyaránt megtalálhatóak azok a nevek is, amelyekkel ritkábban találkozunk.

Olvassuk el a www.nemharapok.hu weboldalon összeállított nőstény kutyanév listát és válasszunk ki egy hangzatos nevet négylábú társunk számára.