Védekezzen a fagy ellen elektromos fűtőtesttel!

Vannak olyan helyiségei, ahol nincs szüksége igazán fűtésre, de azért jó lenne a hőmérsékletet fagypont felett tartani? Szeretné megóvni vízvezetékeit, vagy más objektumait, termékeit, esetleg berendezését a fagytól? Ha ilyen speciális igényeket kell kielégítenie, akkor Önnek fagymentesítő elektromos fűtőtestre van szüksége.

[wp_ad_camp_1]

A fagymentesítő elektromos fűtőtest általában nem alkalmas szobák fűtésére. Egyetlen funkciója a fagyás és az általa okozott károk megelőzése. Ehhez mérten a maximális hőfok, amelyet egy ilyen készülék biztosítani tud, 6-8 Celsius fokig terjedhet. Ez a hőmérséklet pedig nem elegendő ahhoz, hogy egy szobában kellemesen érezzük magunkat, de a fagyérzékeny termények és áruk megóvásához ideális. Kis fogyasztásuk miatt ezek a berendezések igen energiatakarékosan működnek, de beszerzésük előtt érdemes megbizonyosodni a kapacitásáról a helyiségünk méretének figyelembe vételével. Ezek az általában falra szerelhető vagy talpon álló fűtőtestek a fagymentesítésen túl alacsony hőfokú temperálásra is képesek. Minden bizonnyal Ön is meg fogja találni belőle az igényeinek megfelelő darabot, de ha szükségesnek érzi, kérjen hozzá szakszerű segítséget az EURO Gáz tapasztalt munkatársaitól, akik akkor is gyorsan a segítségére sietnek, ha a már birtokában lévő készüléke hibásodott meg, vagy csak egyszerűen karbantartást igényel.

Szerezzen be hát Ön is egy fagymentesítő elektromos készüléket, amennyiben van a fagytól megóvni való tulajdona! És ne feledkezzen meg arról, hogy kinek érdemes telefonálni, ha az évek során esetleg meghibásodna berendezése! Bárminemű fűtéssel kapcsolatos probléma esetén hívja a +36 20 366 80 67-es telefonszámot, vagy kérjen honlapunkon, a futes-gazszereles.hu-n ingyenes visszahívást tőlünk! Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére akár a nap huszonnégy órájában.