Az önterülő aljzatkiegyenlítés lépései!

A fa padlót alapozni kell, mielőtt önszintezővel borítanák őket. A padlót vízzel telített szintező borítja, amely a fa duzzadását okozza. Száradáskor visszahúzódik, ami repedéseket okozhat az alátéten és a fenti lapokban. Az alapozó megakadályozza, hogy a fa felszívja a vizet. Az alapozót lehet hengerelni, ecsetelni, vagy akár permetezni.

[wp_ad_camp_1]

Önterülő aljzatkiegyenlítés várja az epo-trend.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tekintse meg önterülő aljzatkiegyenlítőinket. Az önterülő aljzat erősíti az alátétet, mint a betonacél. Ellenőrizze a fűtési rendszer gyártójánál, hogy az önterülő aljzatot a kábelek fölé vagy alá kell-e felszerelni. Legalább három hüvelyk távolságban fedje le az aljzatot. A keverés megkezdése előtt mindig ellenőrizze a fűtőkábelek vagy szőnyegek folytonosságát. Ha véletlenül elválasztja vagy beköt egy kábelt, sokkal könnyebb megjavítani, mielőtt az alátétet kiöntik.  A szintező elfogyása az öntés befejezése előtt elég nagy dolog, ezért legyen nagyon óvatos. 20 százalékkal több padlószintezőt vásároljon, mint gondolná. A vártnál sokkal több tasak padlószintező anyagot használhat, tehát mindenre fel kell készülnie. Továbbá a szintező tasakok tönkre mehetnek a nedvesség felszívásával a földről. Tartsa szárazon az önszintezőt úgy, hogy raklapra vagy 2×4-es törmelékre támaszkodott rétegelt lemezre helyezi őket, ugyanúgy, mint a betonkeverék zsákjait.

Amennyiben még ennél is többet tudna meg az önterülő aljzatkiegyenlítésről és megtekintené a teljes kínálatot vagy éppen az árakat és esetleg több információt olvasna ennek a folyamatáról, nézzen be hozzánk még ma az epo-trend.hu weboldalra és itt mindent megtalál ami érdekelheti. Ha bármi kérdése merülne fel az önterülő aljzatkiegyenlítéssel kapcsolatban, nyugodtan felteheti nekünk kérdéseit elérhetőségeinket valamelyikén.