Beépített mosdó a harmonizáló fürdőszobákba

A kínálat sokasága a mosdókra is igaz, így nagyon nehéz döntést hozni és egy bizonyos típust kiválasztani. A fürdőszoba felújításakor a mosdó megválasztására is sort kell keríteni. Ugyanakkor van még egy lehetőség, még pedig az épített mosdó, melynek köszönhetően egyedi megoldások hozhatók létre.

Mosdó kiválasztásakor, a felújítás tervezgetésekor általában előbb-utóbb az épített opció is szóba kerül, azonban sokan ezt az alternatívát szinte azonnal elvetik, mert túl macerásnak tűnik. Holott egyáltalán nem az, sőt rendkívül tartós megoldás. Éppen ezért nem érdemes azonnal elvetni az épített mosdót, hanem célszerű képeket nézegetni róla, megnézni a lehetőségeket, hiszen nagyon kreatív megoldások hozhatók létre ezáltal. Akár különféle anyagokkal is lehet kombinálni az épített mosdót, így a végeredménynek csak a képzelet szabhat határt. A legnagyobb előnye ennek a mosdó típusnak, hogy nagyon harmonikus lehet az összkép és egyedi formák hozhatók össze. A minden mindennel összepasszol érzés tökéletesen létrehozható az épített mosdó megalkotásával. Ha különféle fiókokkal, polcokkal látjuk el, akkor nem csak esztétikus, hanem praktikus is lesz a végeredmény.

A beépített mosdó zárt és nyitott, lebegő formában is kivitelezhető. A nyitott verzió szellősebb, kecsesebb formák megalkotására is lehetőséget ad. Ráadásul így a szoba enteriőrjét is kiválóan alakíthatjuk. A színek, formák és anyagok kiválasztásával teljesen egyedi mosdókat valósíthatunk meg. Úgy nyitott mosdó akár hosszabb fesztávokat is átívelhet, sőt akár láb nélküli verziók is létrehozhatók. Csak a képzelet szabhat határt az egyedi enteriőr megalkotásának. Egy jó szakember ebben hatalmas segítséget tud nyújtani. A fürdőszoba-felújítás-boys.hu weboldalon bővebb információk is találhatók!