Belvárosi Orvosi Centrum – ha a körülmetélés a megoldás

Fitymaszűkülete van? Esetleg vallási indíttatásból szeretné eltávolíttatni az előbőrét? Talán inkább csak úgy gondolja, hogy a fityma nélkül könnyebb lenne a higiénia fenntartása? Bárhogy is legyen, a Belvárosi Orvosi Centrum meg fogja tudni oldani a problémáját. Ha körülmetélésről van szó, akkor a mi szakrendelésünk az, amelyik a legmagasabb szakmai tapasztalat és tudás mellett tudja megtenni azt, amivel később nagyban megkönnyítheti az életét.

[wp_ad_camp_1]

Körülmetélés gondok zavarják! Ne aggodalmaskodjon ugyanis az a beavatkozás, amely során a férfi nemi szervről eltávolításra kerül a fityma vagy más néven az előbőr. A beavatkozást követően a fityma nyugalmi állapotban sem borítja be a makkot. Amennyiben Önnek is vallási meggyőződése, hogy az előbőrt el kell távolítani, vagy esetleg valamilyen egészségügyi okból kifolyólag van erre szüksége, akkor ne késlekedjen Ön sem a legjobbakat választani egy ilyen kényes ügyben! A legjobb urológiai szakrendelést pedig nem máshol találja meg, mint Budapesten, a Belvárosi Orvosi Centrumban. Ha hozzánk jön, csupán egy órájába kerül, és megszabadulhat a fitymájától, a beavatkozás során pedig fájdalmat sem fog érezni, mivel mi erről helyi érzéstelenítővel gondoskodunk. Szakszerű munkavégzésünknek és tapasztalt munkatársainknak köszönhetően pedig minderre a legnagyobb diszkréció közepette kerül majd sor, miközben a kiválasztott orvosa tabu nélkül mindent átbeszél majd Önnel.

Amennyiben tehát Ön is bármely okból kifolyólag meg szeretne szabadulni a fitymájától, válassza a legjobbakat! Ugye, Ön sem szeretne egy ilyen beavatkozás során sarlatán kezébe kerülni? Válassza hát a biztonságot! Válassza a Belvárosi Orvosi Centrumot! Ne késlekedjen felkeresésünkkel, amit megtehet a +36 30 870 7427-es és a +36 30 372 6832-es telefonszámok egyikén, vagy az info@boc.hu e-mail cím segítségével. További információkat találhat rólunk és a beavatkozásainkról a www.belvarosiorvosicentrum.hu linkcímen található honlapunkon, melyen azonnal időpontot is foglalhat.