Bőrbarát, kecsketejes szappan

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az emberek egy része igyekszik tudatosabban vásárolni és alaposan utána néz egy-egy terméknek, mielőtt az a bevásárló kosárba kerülne. A tudatosság és az egészséges életmód nem csupán azt jelenti, hogy egészséges ételeket vásárol, hanem a kozmetikumok és az élet más terén is igyekszik a legjobb opciót választani.

Kecsketejes szappan kiváló alternatíva azok számára, akik szeretnének bőrbarát, káros anyagoktól mentes tisztálkodó szert alkalmazni a fürdések, zuhanyzások alkalmával. A MagicHerb szappanjai a természetesség jegyében készülnek kézzel-szívvel. A kecsketejes szappanok gyógynövény hozzáadásával készülnek egy kedves kis műhelyben. A szappan készítése során semmilyen mesterséges anyag nem kerül felhasználásra. Ez azt is jelenti, hogy a szappanból kimarad a tartósítószer, a parabén és az SLS. Az alapanyagok jelentős része családi gazdálkodásokból és helyi termelőktől kerül beszerzésre. A készítési folyamat során a szappanba házi olívaolaj, illetve egyéb bio termékek kerülnek, például levendula olaj, babérolaj.

Mindezeknek köszönhetően normál áron valódi bio minőségű szappan a végeredmény. Szintén fontos információ, melyre manapság egyre többen figyelnek oda, hogy a MagicHerb szappanok pálmaolajat sem tartalmaznak. Ezáltal a szappan készítők az esőerdők lakóinak életét is védik közvetve. A MagicHerb szappanok esetében ki kell emelnünk, hogy a szappanok valódi kecsketej felhasználásával készülnek, nem pedig kecsketej porból. A kecsketej szintén helyi termelőktől kerül beszerzésre. A MagicHerb szappanok nem csodaszerek, ám tagadhatatlan, hogy a problémás bőrrel képesek csodát tenni! Bővebb információkért látogasson el a magicherb.eu webáruházba és tekintse meg a széleskörű kínálatot!