Bulider gel és egyéb körömápolási termékek online!

A kifogástalan francia manikűr érdekében Marilyn elhozta önnek a sűrű és erősen pigmentált ArchiTech Snow White builder gelt. Nagy sűrűségű az egyszerű alkalmazás érdekében. Az ezzel a géllel készített körmök csipesszel ívelhetők a C ívhez és így vonzó megjelenést kap. A nagy sűrűsége miatt egyáltalán nem folyik, könnyen felvihető, könnyen alakítható.

Builder gel rendelhető a marilynails.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron, tehát ne habozzon, látogasson ide ha ön is builder gelre vágyik.  Francia manikűr készítéséhez vakító fehér, gazdag pigmentáltságú gélre van szüksége. Tökéletes, kefe nélküli bevonata már az első teszt után örömet okoz. Gyönyörű fehér csak akkor érhető el, ha tiszta, intenzív és élénk. Francia körmök többféle méretben és formában kérhetők, de tudja, hogy a közepes és hosszú formákhoz szükségszerűen csipesszel kell ívelni a körmöt. Emiatt a Marylin egy sűrű fehér gélt készített Önnek, amely ideális hosszú vagy extrém körmökhöz. Könnyedén modellezheti és tökéletesen alkalmazhatja, a figyelemre méltó megjelenés érdekében. A MarilyNails építőzselék fejlesztése során a gélek 3 fő kategóriáját igyekeztünk meghatározni, és ezeket gazdagítottuk minden olyan tulajdonsággal, ami ahhoz szükséges, hogy kiváló zselék jöhessenek létre az Ön munkájához.

Ez az UV építőzselé, átlátszó és rugalmas, enyhén illatos, alacsony sűrűségű. Tökéletes választás domború műköröm töltésére, de a zselés rétegek közé illesztett dekorációk kialakítására is használható. Ezt a gélt kedvelik a manikűrösök, akik könnyebben dolgoznak a folyékony zselékkel. Ne aggódjon! Ha rajong a folyékony gélekért, Marilyn gondolt önre, és megalkotta az átlátszó Elasto gélt. A beépített zselés díszítés kifinomult megjelenést kölcsönöz körmének. Ezért van itt Marilynnek a tökéletes gélje ehhez a technikához. További részletekért nézzen be a marilynails.hu-ra.