Elektronikus cégkivonat igénylése akár már online

Számos olyan dolog van, mellyel egy csomó időt spórolhatunk meg magunknak. Ilyen pl. a cégkivonat igénylése is, ugyanis ma már hosszas sorban állás nélkül is hozzájuthatunk.

[wp_ad_camp_1]

Elektronikus cégkivonat akár már aznap nálunk lehet. Az elektronikus cégkivonat épp, olyan hiteles, mint a közhiteles papír alapú nyomtatvány, csak abban különbözik, hogy ezt nekünk kell kinyomtatni. Az elektronikusan igényelt cégkivonatok a befizetést követően akár már 2-3 órán belül meg is érkezhetnek, így ha igazán sürgősen kell beszereznünk egy-egy dokumentumot, akkor erre a mi weboldalunk igen jó választásnak bizonyul. Ma már szinte mindenhol fel kell mutatnunk a cégkivonatot, hiszen csakis azzal tudjuk igazolni, hogy bármilyen közünk van az adott céghez. Legyen szó egy egyszerű postai ügyintézésről, vagy egy ajánlott levél felvételéről minden esetben igazolnunk kell magunkat. Ezekben az esetekben kiválóan alkalmazhatóak az elektronikus úton igényelt Pdf formátumban elküldött dokumentumok.

Fontos tisztázni, hogy nagyon sokféle cégkivonat létezik és annak függvényében változhat a formátuma, hogy mire szeretnénk felhasználni. Az online felületünkön keresztül a létező összes fajta cégdokumentumot igényelheti. Ám mielőtt megtörténne a megrendelés minden esetben célszerű a befogadót megkérdezni arról, hogy milyen dokumentumokra lesz szükség. Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a cégkivonatokat már idegen nyelven is kiadjuk, mégpedig angol, német és francia nyelven. Amennyiben külföldi ügyintézésről van szó, akkor a cégkivonat egy speciális formájára lesz szükség, mégpedig az Apostille cégkivonatra. A kiadott dokumentumok a kiadás napján hatályosak és a legfrissebb adatokat tartalmazzák.