Féktárcsa – a biztonságos fékhatás alapja

A legszélesebb választék, a legmeggyőzőbb árkedvezmények! Amennyibe féktárcsát keres, tekintse meg a kínálatunkat! A minőség kiemelkedő, a szakértelem garantált. Emellett minden szükséges információt megtalálhat, segítségére lehet a részletes termékleírás, a szakmai tanácsok.

[wp_ad_camp_1]

Minőségi féktárcsa alkatrész, a biztonságos fékhatás érdekében, elengedhetetlen a cseréje! Akár kopás akár sérülés miatt javasolt a csere, nem hagyható figyelmen kívül, hiszen a biztonság mindennél fontosabb. Féktárcsa gondoskodik arról az autó fékrendszerében, hogy a nagy erővel hozzászorított és erősen súrlódó fékpofákkal együtt lefékezze az autó kerekeit. Erős fémötvözetből készül, így csak ritkán kell cserélni, legfeljebb 80-160 ezer kilométernél. Bár nehezen kopik, a rendkívüli nagy igénybevétel miatt mégis előfordulhat, hogy túl sokat veszít a vastagságából, de akár a rosszul beállított fékpofák miatt is deformálódhat. Emellett hozzájárulhat az élettartam csökkenéséhez, ha rossz a hűtése, vagy extrém erős, tartós fékezésnek van gyakorta kitéve, amitől túlmelegszik.

alkatreszek.hu, ahol érdemes a csere előtt alaposan utánanézni az autónk márkájához és típusához ajánlott féktárcsáknak! A jó minőségű alkatrész beszerzése meghálálja a figyelmet, mert nem kell hamarosan ismét cserélni. Nálunk minden lehetséges segítséget megkaphat az optimális alkatrész megvásárolásához. A javasolt átvizsgálási időszakok néha engedékenyek és emellett azok az általános vezetési körülményekhez vannak viszonyítva. Ha igazán biztonságba szeretné tudni magát és járművét idejében érdemes cserélni a fontos alkatrészeket. Webáruházunkban a legjobb ajánlatok várják. Előnye a könnyített böngészés és az is, hogy online vásárlás esetén akár 45 százalékos kedvezmény is elérhető a kisker árhoz képest.