Fényképes párna a kellemes álmokért

Az ágy talán a lakás legszemélyesebb területe, itt hunyjuk le szemünk, hogy nyugovóra térjünk egy hosszú nap után. Nincs is annál szebb, ha az elalvás előtt párnánkról egy kedves emlék vagy személy mosolyog ránk.

[wp_ad_camp_1]

Fényképes párna talán a legszívhezszólóbb ajándék, ami nem csak valentin napra és nem csak a szerelmünknek adható. A párnára bármilyen fotó rányomható, így akár barátoknak, családtagoknak is adható. Természetesen az, hogy milyen méretet szeretnél, csak is tőled függ. Sőt, ha szeretnéd, akkor a párna mindkét oldalára kerülhet valamilyen kép. A sooters.hu weboldalon megtervezheted a párnát a szerkesztő felületen. A párna ráadásul praktikus ajándék, hiszen nem csak nézzük, de használjuk is a mindennapok során. A párna természetesen tisztítható, de ha már van párnád, akkor rendelhetsz csak huzatot is. Ha pedig igazán egyedi párnát szeretnél, akkor zsinóros díszítést is kérhetsz hozzá.

Természetesen a romantika hívei is megtalálhatják számításaikat a sooters.hu weboldalon, ahol akár szív alakú párnát is választhatnak szívük választottjának. A képen lehet egy kedves közös kép, a gyerekek képei, az esküvő egy pillanata vagy bármilyen egyéb kép megörökítve. Ha megcsúszott az ajándék vásárlással és szorít a határidő, abban az esetben sem kell kétségbeesni, hisz akár 3 órás extra gyors munka is kérhető, hogy minél előbb a kezében tarthassa az ajándékot. A fényképes párna az egyik legnépszerűbb ajándék ötlet, hiszen egyedi, mégsem kerül horror összegbe. Különféle ünnepeken vagy akár születésnapokon kiváló ajándék és biztos lehet benne, hogy nagy meghatódás lesz az eredménye. Bővebb információkért a fényképes párnáról, valamint egyéb ajándék ötletekért látogasson el a sooters.hu weboldalra!