Geomag Fekete-fehér mágneses készlet

A gyerekek napról-napra fejlődnek, és mindig tanulnak valami újat. Ahhoz, hogy ezt a fejlődést még nagyobb szintre emeljük, fontos, hogy olyan játékokkal foglaljuk le, amely által elérhetünk ilyen hatást ezek pedig a logikai játékok, építő játékok, illesztős játékok stb.

[wp_ad_camp_1]

Geomag Fekete-fehér mágneses készlet 68 db-os kedvező áron megvásárolható a honlapunkról. A legtöbb gyermek nagyon szeret alkotni, építeni valami újat létrehozni. Ebben áll rendelkezésükre ez a készlet, amely hasonló elven működik, mint a többi építős játék ám mégis más. Itt nem kockákat kell összeillesztenünk, hanem gömböket és rudakat, melyek mágnesesek  így könnyedén összetapadnak. Mivel viszonylag nagy darabszámból áll a készlet, így kedvükre kombinálhatják a kisalkotók a fekete és fehér színeket. A játék nagyon strapabíró, mivel fém és minőséges műanyagból készül. Könnyen kezelhető még akár kisebb gyerekek részére is, ám igazán 5 éves kor felett ajánlott. A csomagban találunk 20 db mágneses fémgolyót, 24 db mágneses fém rudat, és 24 db műanyag panelt amely az építkezés megkönnyítésére szolgál.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor kattintson a honlapunkra, melyet a www.jatek-webaruhaz.hu –ra kattintva talál. A webshopunkból pár kattintás által megrendelheti a legszimpatikusabb termékeket, melyeket 1-3 munkanapon belül az ország bármely részére kiszállítunk. A kiszállítás biztonságos futárszolgálat által történik a megadott lakcímre. Nézzen be hozzánk és válogasson kedvére az örök klasszikusok és a legújabb játékaink közül. Elérhetőségeink a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Illetve írhat az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre is. Forduljon hozzánk bizalommal, és kerülje el a hosszas keresgéléssel és várakozással töltött vásárlásokat.