Gurulós állványok a könnyebb és biztonságosabb munkavégzésért

Építkezés vagy felújítás esetén, nagyon fontos, hogy stabil és biztonságos eszközökkel dolgozunk. Továbbá arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy mindez mellett a gyorsaság is igen mérvadó.

[wp_ad_camp_1]

Gurulós állványok építése és bérbeadása egy helyen. A www.stabilepito.hu weboldalára kattintva megtekintheti a teljes kínálatunkat. A gurulós állványok kiválóan alkalmazhatóak kül- és beltéren egyaránt. Kifejezetten ajánlott nagy belmagassággal rendelkező helyiségeknél, mint pl. garázsok, raktárok stb. Az effajta állványok alkalmazásával nagyban megkönnyíthető és egyben meg is gyorsíthatóak a munkálatok. Továbbá igen könnyen mozgathatóak és szállíthatóak is. Sokkal gördülékenyebben haladhat a munka egy effajta állvány alkalmazásával, de a biztonságosságából semmit sem veszít. A használati feltételi sem bonyolultak, csak mindig olyan terepen kell igénybe vennünk ahol főleg egyenletes a talaj. Mindig figyelembe kell vennünk a terep viszonyokat, és csak azután alkalmazhatjuk őket.

Szükség esetén további támasztékokkal és függesztékekkel tehetjük még stabilabbá és biztonságosabbá. A tökéletes állvány kiválasztásnál mindig figyelembe kell vennünk, hogy milyen környezeti hatásoknak lesz kitéve. Az egyik legfontosabb szabály, hogy mindig legyünk figyelemmel a kerekek típusára és annak terhelhetőségére. A menetes állítási lehetőségekkel rendelkező és fékezhető kereknek köszönhetően a gurulós állványos egyes modelljei már lépcsőzetes talajon is alkalmazhatóak. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést felkereshet bennünket akár személyesen Budapesten a Régivám utca 37-es szám alatt. Illetve a 0620-936-2536-os telefonszámon. Forduljon hozzánk bizalommal!