Használjon kurkumint az ízületi gyulladásokra!

Manapság nagyon sokan szenvednek ízületi gyulladás miatt. A többség különféle kemikáliák szedésével igyekszik szabadulni a fájdalomtól. Viszont egyre többen döntenek úgy, hogy természetes gyógymódok után néznek. Az egyik leghatásosabb természetes alternatíva ízületi fájdalomra a kurkuma hatóanyaga, a kurkumin.

[wp_ad_camp_1]

Kurkumin az egyik leghatásosabb természetes gyógymód a különféle gyulladásos problémákra, ráadásul mindezt mellékhatások nélkül. A kurkumin hatásának lényege, hogy megakadályozza azoknak a fehérjéknek a termelődését, melyek a gyulladások és fájdalmak okozásáért felelősek. A kurkumin több lépésben hat, molekuláris szinten támadja a betegséget, így igazán hatásos. A kurkumin jótékony hatásaival a keleti népek már régóta tisztában vannak, így az indiai ajurvédikus orvoslásban és a kínai gyógyításban már régóta használják. A kurkumin önmagában véve is hatékony, viszont csak nehezen szívódik fel, így érdemes gyömbért is fogyasztani hozzá. A legjobb fogyasztási mód a Tenmag Kurkumin tabletta fogyasztása gyömbér kapszulával. A gyömbér olyannyira fokozza a kurkumin fogyasztását, hogy az a szívtől távol eső perifériás helyekre is könnyen eljut az ízületekhez.

A kurkumin nem csak a kezelésben, hanem a megelőzésben is igazán hatékony. A kurkumin kiváló hatásait az orvostudományi kutatások is komolyan veszik. A Tenmag kurkumin kapszula akár kétszázhatvanszor hatásosabb, mint az egyszerű kurkuma, különösen gyömbér kapszula fogyasztása mellett. Ha ízületi fájdalmakkal küzd vagy szeretné megelőzni a gyulladásos folyamatok kialakulását, akkor azt javasoljuk, hogy kezdje el szedni a Tenmag hatásos kurkuma kapszuláit. Bővebb információkért és a termékek megtekintéséért látogasson el a tenmag.hu webáruházba és tájékozódjon!