Immunerősítés a legjobb módon

Az immunrendszert speciális szervek, sejtek alkotják, amelyek leküzdik a fertőzéseket (mikrobák). Az immunrendszer fő részei: fehérvérsejtek, antitestek, a komplementrendszer, a nyirokrendszer, a lép, a csecsemőmirigy és a csontvelő.

[wp_ad_camp_1]

Immunerősítés vár önre is a wavita.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és garantáltan hatékony immunerősítő termékeket rendelhet. Az immunrendszer nyilvántartást vezet minden mikrobáról, amelyet valaha legyőzött, a fehérvérsejtek (B- és T-limfociták) típusaiban, amelyeket memóriasejtként ismerünk. Ez azt jelenti, hogy gyorsan felismeri és elpusztítja a mikrobát, ha ismét bejutna a testbe, mielőtt megsokszorozódik, és rosszul érezné magát. Bizonyos fertőzésekkel, például az influenzával és a náthával sokszor kell küzdeni, mert rengeteg különböző vírus vagy azonos típusú vírustörzs okozhatja ezeket a betegségeket. Ha megfázást vagy influenzát kap el az egyik vírustól, az nem ad immunitást a többiekkel szemben. A fehérvérsejtek az immunrendszer kulcsszereplői. A csontvelőben készülnek, és a nyirokrendszer részét képezik. A fehérvérsejtek a véren és a szöveteken keresztül mozognak az egész testben, és idegen betolakodókat (mikrobákat) keresnek, például baktériumokat, vírusokat, parazitákat és gombákat.

A fehérvérsejtek közé tartoznak a limfociták (például B-sejtek, T-sejtek és természetes gyilkos sejtek) és sok más típusú immunsejt. Az antitestek segítik a testet a mikrobák vagy az általuk termelt méreganyagok (mérgek) elleni küzdelemben. Ezt úgy teszik, hogy felismerik az antigéneknek nevezett anyagokat a mikroba felületén vagy az általuk előállított vegyi anyagokban, amelyek a mikrobát vagy a toxint idegennek jelzik. Amennyiben ön is szeretné támogatni immunrendszerét, nézzen be hozzánk a wavita.hu-ra ahol az egész kínálat megtekinthető.