Implantátum Győr városában

Az elvesztett fog felér egy igazi traumával. A páciens ekkor igyekszik kerülni a társaságot és keveset beszélni, hogy másoknak ne tűnjön fel a hiányzó fog vagy rosszabb esetben fogak. A technológiai vívmányoknak hála, ma már senkinek nem kell fog nélkül élnie.

[wp_ad_camp_1]

Implantátum Győr városában kitűnő fogász szakorvosok által. A hiányzó fogak komoly élet minőségbeli romlással járnak. Bármilyen életkorban is veszítjük el fogaink, az komolyan megviseli az embert. Éppen ezért minél előbb fel kell keresni egy fogász szakorvost, ugyanis a fogak mielőbbi pótlása kulcsfontosságú. Az implantáció a drasztikusabb fogorvosi beavatkozások közé tartozik, azonban létfontosságú az elvégzése, hisz így újra a régi lehet. A fogak hiánya nem csak esztétikai szempontból jelent problémát, de funkcionálisan is, ugyanis az elvesztett fogak számától és típusától függően a rágás igencsak problémásnak bizonyulhat. Az implantáció nem csak akkor jelent megoldást, ha egy vagy két fog hiányzik, de teljes fogsor is pótolható általa.

A fogászati implantáció első lépése az előzetes vizsgálat. A győri Dentys fogászat szakorvosai alaposan megvizsgálják a fogsor, az íny, valamint az állkapocs állapotát. Ahogy már fentebb is említettük, a fogimplantáció a drasztikusabb beavatkozások közé tartozik, így az előkészítés létfontosságú. Ha a beültetés lehetséges, akkor helyi érzéstelenítést alkalmazva, a szakorvosok beültetik a speciális orvosi titán implantátumot. Ez a „csavar” fogja a fogpótlást rögzíteni. Egy hét után a beavatkozás során alkalmazott varratok eltávolításra kerülnek. A teljes gyógyulás ideje 3-4 hónap. A beültetett fogak nagy könnyebbséget fognak jelenteni, nem csak a rágás, de a mindennapi élet során is. Bővebb információkért látogasson el a dentys.hu weboldalra!