Küldjön problémamentesen nagyméretű csomagot a Mixpakkal

A csomagküldés napjainkban már nagyon egyszerűen működik. A interneten keresztül bármit el tudunk intézni, és ez alól a csomagküldés sem kivétel. A kisméretű csomagok küldése természetesen egyszerűbb, azonban a nagyméretű csomagok küldésével sincs probléma, csupán néhány dologban van eltérés.

[wp_ad_camp_1]

Nagyméretű csomagok küldése probléma nélkül a Mixpakk futárszolgálatnál. A Mixpakk futárszolgálat, már több éve működik sikeresen hazánkban és ennek legfőbb oka a megbízhatóság és a határidők pontos betartása. A futárszolgálatok igénybevétele nagyon népszerű napjainkban és számos vállalat vesz igénybe ilyen jellegű szolgáltatásokat a csomagok szállítására. Ez elsősorban azért van, mert egy olyan megoldást jelent, amely sokkal kifizetődőbb, mint a saját járművek használata a küldemények kézbesítésére. Annak érdekében, hogy csökkentsék a költségeket, egyre többen alkalmazzák a futárcégek által szállított csomagokat, amelyek lehetnek raklapos szállítmányok is. Hogyha nagy méretű csomagot szeretnénk feladni, akkor legalább egy nappal meg kell rendeljük a futárt, ami kizárólag online kivitelezhető.

Mivel nagy küldeményről van szó, a szolgálatot előre kell arról értesíteni, hogy pontosan mekkora méretű az adott szállítmány. A legtöbb szolgáltató a 80*120-as paletták szállítását vállalja, melyeknek magassága 170 cm, súlyuk maximum 600 kg. Abban az esetben, ha az elküldendő csomag nagyobb ezeknél a méreteknél, az sem jelent problémát, csak jelezni kell időben a futárszolgálatnak és ilyenkor plusz költségre is kell számítani. Nagy méretű csomagokat a szolgáltató csakis belföldön szállít, azonban ugyanannyi idő alatt kézbesíti, mint a kis méretűeket (1-3 munkanap). Látogasson el a www.mixpakk.hu weboldalra és tudjon meg minél többet a csomagküldésről. Kérdés esetén hívja a +36 70 336 6029-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@mixpakk.hu email címre.