Magasnyomású mosó kedvezményesen elérhető

A nagynyomású mosó egy olyan gép, amely a nagynyomású vízsugárnak köszönhetően minden szilárd felületről eltávolítja a szennyeződéseket.

[wp_ad_camp_1]

Magasnyomású mosó rendelhető a citidepo.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is régóta szeretne beszerezni egy ilyen mosót de nem szeretne túl sokat költeni. A vízforrásból érkező vizet (2 bar körüli nyomás mellett) villamos motorral vagy endoterm motorral hajtott dugattyús szivattyúval nyomás alatt tartják (legfeljebb 500 bar), és egy lándzsára szerelt fúvókán keresztül folyik ki, így szétárad és a kezelendő felületen található szennyeződést eltávolítja. A négy alapvető változó, amely a nagynyomású mosókat jellemzi és megkülönbözteti, a következők: Nyomás: Azt az erőt képviseli, amellyel a víz kiszabadul a lándzsa fúvókájából, vagyis azt az erőt, amelyet a víz kifejt a mosandó felületre. Általában barban mérik. Meg kell különböztetni egymástól a maximális nyomást, amely a legnagyobb nyomás, amelyen a nagynyomású mosógépet ki lehet fejteni, és üzemi nyomás, amely a tényleges üzemi nyomás.

Áramlási sebesség: Azt a vízmennyiséget képviseli, amelyet a nagynyomású mosó képes pumpálni egy adott időegység alatt. Általában l/h-ban mérik. Itt is meg kell különböztetni a maximális áramlási sebességet: a nagynyomású mosó fúvókamentes tömlővel leadott vízmennyisége és a munkamennyiség között: a vízmennyiséget a nagynyomású mosó fúvókájába szállítják, a szivattyú üzemi nyomásán. Hőmérséklet: Attól függően, hogy a vizet a kazán melegíti-e, miután a szivattyú nyomás alá helyezi, megkülönböztetünk hidegvizes nagynyomású mosókat és melegvíz- és/vagy gőznyomású mosógépeket. A motor teljesítménye és típusa: A motor teljesítménye meghatározza a nagynyomású mosó „méretét”, és meghatározza annak alkalmazási területeit. Rendelésért keresse fel a citidepo.hu weboldalt.