Milyen páciensnek lehet fix fogsort készíteni?

Nagyon gyakran merül fel a páciensek esetében, hogy lehetséges-e a fogsor fix rögzítése. A műfogsor mini implantátumokkal való rögzítése nagyon sok pozitívummal jár, így, ha az Ön esetében is fogpótlásra van szükség, akkor érdemes megfontolni ezt az eshetőséget és ha alkalmas rá, akkor élni vele.

Arról, hogy Önnek lehet-e fix fogsora, itt tudhat meg bővebb információkat! Évente többszázezren választják a mini implantátumokkal rögzített fogsort, mely elképesztő népszerűségnek örvend világszerte. A népszerűség titka abban rejlik, hogy minden korosztály szeretne komfortosan és kiegyensúlyozottan élni, ezt pedig a hagyományos fogsorok rendszerint nem teszik lehetővé. Így nem csoda, hogy világszerte egyre többen érdeklődnek a mini implantátumokkal rögzített fogsor iránt és döntenek úgy, hogy élnek ezzel a lehetőséggel. Magyarországon is egyre többen választják ezt a lehetőséget. Na, de Önnek lehet-e fix fogsora? Ez két dologtól függ, méghozzá attól, hogy milyen műfogsorra van szüksége és csontjainak átmérője és sűrűsége megfelelő-e, hogy az implantátumokat kellő biztonsággal be lehessen ültetni.

Minden páciens eltérő paraméterekkel rendelkezik, így csak alapos orvosi kivizsgálást követően lehet válaszolni a fenti kérdésekre, illetve egy sor olyan kérdésre, aminek köszönhetően biztosan tudni fogja, hogy a mini implantátumokkal való fix fogsor rögzítés megfelelő-e az Ön számára. Abban az esetben, ha igen, akkor a szakember tájékoztatni fogja minden fontos részletről, így már csak egy időpontra lesz szüksége, amikor a konkrét fogbeültetés megtörténik. Ha szeretne minél több információhoz jutni a fix fogsor kapcsán, akkor látogasson el a Budapest Dental rendelőjének online platformjára, a budapestdental.hu weboldalra!