MITSUBSHI alkatrészek – készítse fel autóját a téli hónapokra!

Amint a hőmérő higanyszála tartósan is hét fok alá megy, mindenképpen érdemes gondolni a gumicserére. Nem elegendő azonban csak ezt megtenni, hiszen a téli időszakban a gépjármű rendszerint nagyobb strapának van kitéve. A szükséges alkatrészeket megéri saját magunknak beszerezni, így ugyanis spórolhatunk a szervizköltségeken.

[wp_ad_camp_1]

A MITSUBSHI alkatrészek is elérhetőek az internetes rendelés kényelmét kihasználva, így még szaküzletbe sem kell menni a beszerzés érdekében. S hogy mégis miért olyan fontos november környékén a szervizelés? A tapasztalatok azt mutatják, hogy rendszerint ekkortájt válik aktuálissá a téli gumik felszereltetése. Nagyon fontos tehát, hogy ezzel egyidejűleg a gépjármű általános állapotát is méressük fel és gondoskodjunk az esetleges alkatrészcserékről. A szakemberek véleménye megegyezik abban, hogy az időben felismert problémák kapcsán olcsóbban úszhatjuk meg a dolgot, mintha csak a végső esetben fordulnánk autószerelőhöz.

Fontos, hogy gondoskodjunk a téli szélvédőmosóról és a jégoldó spray is jó szolgálatot tehet a hideg hajnalokon. Természetesen csak akkor érdemes a gumicsere mellett dönteni, ha már tartósan is hét fok alatt van a hőmérséklet. Sokan nem tudják, hogy a meleg hónapokban a téli gumi kifejezetten rossz választásnak bizonyul, ugyanis sokat fogyaszt, gyorsan kopik és a menetzaj is nagy. Túl korán tehát ne válasszuk a téli abroncsokat, de az utolsó percig se várjunk velük. A biztonságos közlekedés érdekében nélkülözhetetlen az autó rendszeres átvizsgáltatása, a beállítások szakember által történő elvégzése. Az alkatreszek.hu csapata abban igyekszik segíteni, hogy minden érdeklődő megtalálja kínálatában a gépjárműve típusához minden szempontból passzoló alkatrészeket, felszereléseket, autós kiegészítőket.