Nemzetközi költöztetés kiváló feltételekkel

Egy költözéskor bizony el kell a segítség, és nagyon hasznos, ha olyan emberek segítenek, akiknek már több éves tapasztalata van a szakmában. Talán sokan nem is gondolnák, hogy mennyi munkával jár egy költöztetés.

[wp_ad_camp_1]

Nemzetközi költöztetés hazánkban kiváló feltételekkel az Unió Tehernél. Adódhatnak olyan szituációk, amikor a munkák miatt hosszabb távra külföldre kell költöznünk és magunkkal szeretnénk vinni minden berendezési tárgyat. Az Unió Teher egy olyan vállalkozás, amely kifejezetten a belföldi és nemzetközi költöztetésekre, fuvarozásokra szakosodott. A használatban lévő tehergépjárművek kiváló állapotban vannak és kifejezetten ezekre a feladatokra vannak felszerelve. Ez azt jelenti, hogy minden költözéshez szükséges eszköz megtalálható a tehergépjárművekben (szállítókocsi, ragasztószalag, csavarozó, paplan, pléd, zsugorfólia, gurtni, spanifer, kartonlemezek). Hogyha nemzetközi költözésről van szó, akkor minden tárgyat, bútordarabot, elektronikai eszközt zsugorfóliával csomagolnak be. A műtárgyakat, hangszereket, festményeket habfóliába, paplanokba és plédekbe csomagolják.

Az Unió Teher vállal munkafelmérést ( Budapesten és környékén ingyenes), csomagolást, szakszerű berakodást a tehergépjárműbe, a lerakóhelyen való kihordást. Biztosítják a csomagoló anyagokat és a költöztető dobozokat is. A képzett rakodók szakszerűen szétszerelik és becsomagolják a bútorok darabjait és a lerakóhelyen pedig összeszerelik azokat. Igénylés esetén a munkások kicsomagolják a csomagokat, össze szerelik a bútorokat és beüzemelik a mosógépeket is. Nagyon fontos szempont au Unió Tehernél a megbízhatóság, illetve a precíz munkavégzés. Látogasson el a www.unioteher.hu weboldalra és tudjon meg minél többet a költöztetéssel kapcsolatosan. Hogyha kérdése lenne, akkor hívja +36 30 651 8023-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@unioteher.hu e-mail címre.