Net domain regisztráció szuper áron!

A .net domain a második legnépszerűbb kiterjesztés. Gyakran a .com ajánlott alternatívájaként jelenítik meg, amikor már használatban lévő domain nevet próbál vásárolni. Becslések szerint az összes regisztrált globális domain körülbelül 4%-a használja ezt a kiterjesztést. A .net domain névkiterjesztés a „hálózat” rövidítése, és eredetileg a kisebb webhelyek portáljaként működő ernyőwebhelyek számára készült.

Net domain regisztráció az awh.hu weboldalon érhető el méghozzá igen kedvező áron, ezért ne menjen messzire, kattintson ide és tudjon meg minden hasznos információt ezzel kapcsolatban. Használjon .net kiterjesztést olyan vállalkozások számára, amelyek olyan szolgáltatásokat nyújtanak, mint az internet, webhelyek tárhelye, adatbázisok vagy együttműködési eszközök. A .net használatának másik oka az, ha a .com nem érhető el. Ebben az esetben meg kell győződnie arról, hogy az azonos domain névvel rendelkező, .com kiterjesztésű vállalkozás nem ugyanabban az iparágban működik, különben a közönsége az ő ügyfeleikké válhat. Bármi legyen is az oka annak, hogy .net domain kiterjesztést használja, gondoskodnia kell arról, hogy a potenciális látogatók emlékezzenek rá, és ne kerüljenek rossz webhelyre. Ennek hatékony módja az, ha webhelye TLD-jét integrálja a márkaépítési erőfeszítésekbe, mivel a közönség a végén természetesen összekapcsolja a vállalkozás nevét a .net-tel. Például egy Upstream nevű marketing tanácsadó cég Upstream.net néven hivatkozhat önmagára, hogy megismertesse közönségét a megfelelő domain kiterjesztéssel.

A legszembetűnőbb különbség a .net és a .com domain között a céljuk, mivel „hálózati” és „kereskedelmi” oldalakhoz készültek. Ha az a cél, hogy internet-alapú szolgáltatásokat vagy hálózati platformokat biztosítson, például fórumot hozzon létre, vásároljon .net domaint. Amennyiben több információt és részletet tudna meg erről, látogasson el az awh.hu weboldalra.