Panmanfa skandináv fatelep Debrecen, a megoldás ha Ön építkezésbe kezdett!

Ha ön Debrecenben él és építkezni szeretne, akkor a Panmanfa Kft. skandináv fatelep Debrecen szinte minden ezzel kapcsolatos igényét ki tudja elégíteni. Hogy miért?

[wp_ad_camp_1]

Mert a Panmanfa skandináv fatelep Debrecen hatalmas termékkínálattal rendelkező  kereskedés, rádadásul nemcsak házhoz szállít fejlett logisztikai rendszerével, de igényelhet kivitelezést is  melyet profi szakemberei végeznek. A kereskedés termékeit két csoportba sorolhatjuk, egyik fatelep, másik pedig egy építőanyag kereskedés. Mindkettő hatalmas termékkínálattal áll rendelkezésre. A kiszállítás pedig nemcsak Debrecenbe érvényes, hanem a környező településekre is, amennyiben Ön ajánlatot kér tőlük, és elfogadja azt. Természetesen ebben az esetben érdemes nagy tételben vásárolni fa anyagot vagy építőanyagot. Fűrészáru kereskedésükben a fatelepen a következő termékek kaphatóak:

Prémium fatermékek:
ide sorolhatjuk a különleges lambériákat, saját gyártású valamint BSH rétegragasztott gerendákat, melyeket akár egyedi méretre is gyártanak, valamint a szauna kellékeket, teraszburkolatokat és rönkprofilú és vízvetős faházelemeket.

Asztalosipari és építőipari termékek:
ide tartoznak az olyan fűrészáruk mint például cseréplécek, deszkák, pallók, OSB, bramac lécek és így tovább.

Fűrészanyag kínálatunkat megtekintheti Debreceni fatelepen személyesen:
H – 4002 Debrecen, Fülehalmi utca 1. (Böszörményi út és Fülehalmi út sarok)
Telepvezető: Dede László, telefonszám: 06-20/589-1606
Nyitva tartás: H-P 8:00-16:00,  szombat 9:00-13:00, vasárnap zárva
Látogasson el hozzánk és kérje szakembereink véleményét, kérjen faanyagra, kiszállításra és építőipari kivitelezésre árajánlatot. Vagy látogasson el weboldalunkra a www.panmanfa.hu -ra!