Professzionális hajfesték márkák – Sensus termékek

A kaolin a sensus hajfestékekben gyengéden tisztít és tisztít. A fehér agyag hatékonyan felszívja a felesleges faggyút és a szennyeződéseket. A fehér agyagnak is nevezett kaolin kémiai összetételének köszönhetően elősegíti a remineralizációt és a méregtelenítést azáltal, hogy kivonja a méreganyagokat és szennyeződéseket, és ásványi sókkal helyettesíti azokat.

Professzionális hajfesték márkák – Sensus termékek rendelhetőek a probeuaty.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, keressen fel minket ha ön is professzionális hajfestékeket keres. A biomimetikus növényi aminosavak keveréke utánozza a haj keratinszerkezetének aktivitását. Erősíti és megfiatalítja a hajat. Helyreállító, többfunkciós hatású, és molekuláris szinten kölcsönhatásba lép a hajban. Helyreállítja a hajszálakat. Az argánolajat az argánfa terméséből nyerik, és gazdag antioxidáns anyagokban, például E-vitaminban, zsírsavakban és flavonoidokban. Segít megelőzni a haj öregedését, küzd a szabad gyökök ellen. Ázsiában őshonos növény, a bambusz gyorsan növekszik, és nagyon kemény szárral rendelkezik. Hidratáló tulajdonságai miatt használják a kozmetikában. Serkenti a haj növekedését és küzd az öregedés ellen. A platina egy rugalmas és alakítható fém. A biopeptiddel kombinálva fokozza a bőr áteresztőképességét, fokozva annak előnyeit.

Növényi szén: Aktív szénnek is nevezik, különböző fafajtákból nyerik (pl. nyír, fűz). Kifejezetten adszorbeáló hatással rendelkezik, így kiváló természetes tisztítószer. Tisztít és regenerál. Segít csökkenteni a faggyúkiválasztást és megakadályozza a haj túlzott duzzadását. A csalán nagy mennyiségű fehérjét, vitamint, ásványi sókat, vasat és kovasavat tartalmaz, amelyek hatékonyan küzdenek a korpásodás és a hajhullás ellen. Erősíti a fejbőrt, tisztít és megelőzi a korpásodás és a hajhullás kialakulását. Bővebb leírásért és Sensus termékek rendeléséért nézzen be a probeauty.hu weboldalra.