Régiség felvásárlás – Válassza a Lánchíd Galériát!

Ha Önnél is van elfekvőben olyan régiség, amely gyakorlatilag csak porfogó gyanánt szolgál, akkor jobb eladni, hogy még keressen is rajta. Meg lehet hirdetni online, aki többet fizet, az viheti alapon, azonban, ha valóban tényleg jó árat akar kapni érte, akkor érdemes ellátogatni a Lánchíd Galériába!

[wp_ad_camp_1]

Régiség felvásárlás – A régiségek kapcsán az emberek sokszor nem is sejtik, hogy micsoda kincsek. A gyűjtök számára legalábbis biztosan. Éppen ezért, ha az Ön tulajdonában is van régiség és egyáltalán nem tart rá igényt, akkor érdemes túladni rajta. Ha már jó ideje szeretné kitakarítani az egész lakást és az összes lomtól megszabadulni, akkor éppen itt az ideje! Ne tologassa, amire éppen nincs szüksége, hanem adja el j pénzért. Ha biztosra akar menni, akkor ne akárhol adja el, hanem a Lánchíd Galériában! Itt kifejezetten magas áron tudja eladni régiségeit. Ugyanakkor a Lánchíd Galériában nem csak régiségeket, hanem porcelánt, antik festményt és hagyatékot is felvásárolnak. A Lánchíd Galéria értékbecslője felméri a régiség értékét és ha megtudnak egyezni, akkor azonnal készpénzben fizet.

A régiségeknek a mai napig nagy piaca van, azt azonban kevesen tudják, hogy mi számít régiségnek. Alapvetően az 1930-as évek előtt készült, használt tárgyak minősülnek régiségnek. Ha bizonytalan, hogy az Ön birtokában lévő tárgy régiségnek minősül-e, valamint a korát sem tudja megbecsülni, akkor vigye be a Lánchíd Galériába, a szakértők segíteni fognak. A Lánchíd Galéria munkatársai több tízéves tapasztalattal rendelkeznek és az ügyfelek érdekeit tartják szem előtt. Bővebb információkért látogasson el a keszpenz-fizetes.hu weboldalra és tájékozódjon a felvásárlást illetően! A weboldalon elérhetőséget is talál!