Reklámajándék mindenkinek!

Nálunk a profi-reklam.hu weboldalon a legolcsóbb árakon emblémáztathat reklámajándékokat, és ha nagyobb mennyiségben rendel, akkor akár 10-45%-os kedvezményeket is tudunk biztosítani. A reklámajándékok tökéletesek arra a célra, hogy egy konferencia után ezekkel a figyelmességekkel reklámozza cége termékeit vagy szolgáltatásait, esetleg karácsonyi ajándékként is megfelel az alkalmazottaknak.

[wp_ad_camp_1]

A Profireklám H&S Kft a legalacsonyabb árakon foglalkozik reklámajándékok emblémáztatásával. Cégünk vállalja tollak, hátizsákok, számítógépes egerek, válltáskák és egyéb termékek emblémázását is. Az emblémázás segítségével szinte bármilyen közönséges tárgyból lehet reklámajándékot csinálni, ezért ha ön is hatékonyan szeretné reklámozni termékeit, akkor próbálja ki az emblémáztatást! A bögre és termosz emblémáztatást például vállaljuk bögrékre és csészékre is, ráadásul az embléma a mosogatás során sem fog lejönni. Dombornyomást és gravírozást is szívesen vállalunk, az első a prémium ajándékokhoz elengedhetetlen, a második pedig egy tartósabb és exkluzívabb emblémázást jelent.

Hímzést is lehet tőlünk igényelni, ami szintén egy tartósabb és igényesebb emblémázást jelent textil ajándékokra. A szitanyomás talán a legegyszerűbb és leggyorsabb emblémázási folyamat mind közül, és ez adja ki legjobban az embléma színét is. Végül pedig tamponnyomást is vállalunk, ami egy olcsóbb de mégis magas minőségű megoldás. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a reklámajándékok emblémázásáról olvasni, mindenképpen érdemes fellátogatni weboldalunkat a profi-reklam.hu-t, és itt az árlistát is megtalálhatja. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az info@profi-reklam.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a 0036 1 232 42 46 telefonszámot.