Rólunk rovat, avagy hogyan lehet rosszul megírni?

Természetesen nem arra vonatkozóan fogunk tippeket adni, hogy hogyan lehet igazán rosszul megírni a bemutatkozó aloldalt, hanem sokkal inkább felhívjuk a figyelmed pár olyan dologra, amit könnyű elrontani. Ha szeretnél profi bemutatkozó szöveget, akkor ezekre a dolgokra mindenképp érdemes odafigyelni!

A bemutatkozó szöveg megírását illetően ide kattintva tudhatsz meg még több információt! Ma már a legtöbb cég, vállalkozik online felülettel, így a vásárlók bővebb információkhoz tudnak jutni pusztán néhány kattintás által. Ez azért lényeges, mert a potenciális vásárlók ekkor szerzik meg az első benyomást a vállalkozás kapcsán. Az egyik legárulkodóbb dolog a bemutatkozó szöveg. Vannak olyan cégvezetők, akik úgy vélik a látogatók erre az aloldalra egyáltalán nem kattintanak, ez azonban egyáltalán nem így van. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre több látogató szeretne többet tudni az adott szolgáltatás vagy termék gyártójának hátteréről. A bemutatkozó oldal, tehát igenis fontos, na de hogyan kell helyesen megírni. Vannak, akik szűkszavúan mindössze pár mondatot és egy Facebook linket helyeznek el az aloldalon, ez azonban hanyagságot feltételez, így nem javasoljuk.

Viszont, ha bő lére ereszted a bemutatkozást és minden apróságot taglalsz, az sem előnyös, ugyanis az emberek rendkívül unalmasnak fogják találni a szöveget és el sem olvassák. Egy hosszú, több ezer karakteres, egybefüggő szöveg esetében még csak neki sem állnak az olvasásnak. Ha te magad írod meg a bemutatkozó szöveget az nem feltétlenül hiba, ehhez viszont fontos, hogy ütős, érdekes, eladható szöveget alkoss. Ha ebben nem vagy jó, nem jön az ihlet vagy már tizedszerre kezded újra a szövegírást, akkor érdemes profi szövegíró segítségét kérned, aki megírja vállalkozásod számára a tökéletes bemutatkozó szöveget.