Spanyol vadászat kedvező áron!

A vadászok erdőkön, bokrokon és apró sétányokon keresztül járnak. Esőben, hóban és veszélyes szélben is kimerészkednek vadászni. Azért választják ezeket a kalandokat, mert életük következő fejezetét akarják megalkotni.

[wp_ad_camp_1]

Spanyol vadászat a moonlighthunting.eu weboldalon elérhető keressen fel minket, ha Spanyolországba szeretne utazni vadászat céljából.  A vadászok erős jellemet kíván. Számukra ugyanolyan elengedhetetlen az érintetlen terület ismerete, mint a következő leheletük. Az állatpopuláció-ellenőrzés fenntartása kulcsfontosságú a kiegyensúlyozott ökoszisztéma fenntartásában.

Hegyi-, sportos vadászokat vonzó hegyvidéki tájak, ezek a Spanyol vidék szépségének főbb ismérvei egy vadász számára. Felejthetetlen élményt nyújtó Ibex vadászat, mely több alfaja is megtalálható az ország területein. Kapacitástól függően lehet térséget és utat választani. A kecskéket alapvetően 1200-2000 méteres magasságban lehet elcsípni, de tavasszal akár ennél alacsonyabban is találkozhatunk velük.

Az üzekedési időszak nagyjából november és december közepéig tart, talán ekkor a legszebb vadászni rájuk.

Déli vidékeken a hegyek  alacsonyabbak, itt nem megerőltető a vadászat, de a táj csodálatos, közel a tengerpart, az andalúz vendégszeretettel megismerkedni felejthetetlen élményt jelent.

Hegyi vadászházak, kunyhók és szállodák várják az oda látogatókat. Spanyol kultúra, gasztronómia is  emlékezetessé tudja tenni a vadászatot. A vadász igényeinek megfelelő ellátásban, és akár a spanyolok színes kultúrájában is részesülhet.

Ha idén Spanyolországban szeretne vadászni, akkor nézze meg spanyol ajánlatainkat a moonlighthunting.eu weboldalon.