Színvonalas hasplasztika hölgyeknek!

A hasplasztika főleg olyan hölgyeknek ajánlott, akik nagymértékű fogyás, vagy szülés után szeretnék eltüntetni a megereszkedett bőr alatt lerakódott zsírréteget. Ilyenkor nem segít sem a torna, sem az edzés, így érdemes egy szakértő plasztikai sebész kezeire bízni a munkát. A megereszkedett bőr alatti zsírréteg gondot okozhat testmozgásnál, tisztálkodásnál, de akár ruházkodásnál is.

[wp_ad_camp_1]

A hasplasztika megoldás jelent a problémákra, hiszen ezáltal eltávolodnak a felesleges szövetek és a zsírfölösleg, feszesedik a megereszkedett bőr és helyreállnak az ellazult izmok. A hasplasztika után azonnal gondolni kell a regenerációra, hiszen nem mindegy, hogy az adott seb mennyi időn át gyógyul. Ezért kell hasplasztika után elkezdeni a gyógytornát, amely segítségével gyorsabban gyógyulnak be a hegek, és a fájdalom is korábban szűnik meg. A műtét után közvetlenül már lehet végezni légző-gyakorlatokat, bár a mozgás még korlátozott. Két hét után a terhelést fokozatosan növelni lehet, de csak miután kiszedték a varratokat.

A plasztikai beavatkozást követően 3-4 hónap szükséges, míg a páciens teljesen felépül, így nem muszáj erőltetni, nem muszáj minden nap végezni gyakorlatokat. A műtét után fontos kordában tartani a súlyát, hogy a műtét utáni állapotot megtartsa. Ajánlottak ilyenkor a törzsizom erősítő gyakorlatok, ezek erősítik a hasfalat is, ezeken kívül a lábgyakorlatok is fontosak, hiszen a végtagjai is folyamatosan nyomás alatt voltak a túlsúly miatt. A hasplasztika fő célja a szép és feszes has elérése, amellyel akár a páciens önbizalma is növekedhet. A hasplasztikával kapcsolatos további információkat elolvashatja a szeptest.com weboldalon, vagy kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a +36 30 829 60 59 telefonszámot tárcsázva.