Szobafestő Budapest környékén

Szeretné stílusosabbá tenni lakását? Kifestené a szobákat, esetleg feldobná nappalija mennyezetét gipszkartonnal és rejtett világítással? Látogassa meg a szobafestes1.hu oldalt, ismerkedjen meg egy valóban hozzáértő és megbízható szobafestő vállalkozással, melynek fő profilja a szobafestés és a mázolás.

[wp_ad_camp_1]

Szobafestő Budapest környékén, nagy választékban található, de kevesen végeznek közülük elsőrendű munkát. Szabó István és csapata, 25év munkatapasztalattal vállal, minőségi kivitelezésű mázolást, precíz tapétázást és tisztasági festést, az általuk megszabott pontos határidő betartásával. Ezek mellett szolgáltatásaik közt megtalálható a generál kivitelezés is, amely megába foglalja a bontást, vakolást, villany-, víz- és gázfűtés szerelését, burkolást, laminált parkettázást, belsőépítészetet és szobafestést. Ezeket a munkálatokat, mind hozzáértő szakemberek végzik, így tudnak a munkáikra 2év tartóssági garanciát vállalni. Áraikat ár-érték aránynak megfelelően alakítsák ki.

A szakemberek a munkafolyamat kezdetén, a bútorokat, illetve járólapokat, a védelem szempontjából fóliával letakarják. Ezután a kisebb repedéseket és lyukakat eltüntetik. A falakat kétszer lefestik, hogy a felület szép és tiszta legyen. Mély alapozást végeznek, ami azt jelenti, hogy 2-szer glettelnek és csiszolnak. Mázolási munkálataik közt elvégezik a csiszolást, gittelést, alapmázolást, lakgittelést és zománcozást. Szakértőik minden tapétázási praktikát ismernek, mivel ez a munka önmagában igen költséges, és a javítása sem kivitelezhető, így garantáltan sima felületű és minőségi munkát adnak ki kezük közül. Döntsön az igényes szobafestés mellett, hívja fel a 06202567860-as telefonszámot, vagy írjon a szobafestes@szobafestes1.hu e-mail címre.