Szűrő karbantartás alacsony áron!

Az Indufil Hungária Kft szűrők, sziták, illetve egyéb szűréstechnikai eszközök gyártásával, illetve karbantartásával dolgozik, ráadásul nálunk ezeket a szolgáltatásokat igazán kedvezményes áron igénybe veheti, ezért ha ön is minőségi légszűrőre vagy olajszűrőre vágyik, akkor ne habozzon, forduljon hozzánk az indufil.hu weboldalon.

[wp_ad_camp_1]

Szűrő karbantartás elérhető tehát igen alacsony áron az indufil.hu-n. Cégünk szűrőbetétek, szűrőberendezések, illetve rendszerek forgalmazásával is foglalkozik, valamint nagy hangsúlyt fektetünk a karbantartásra is. Hatalmas raktárkapacitásunknak köszönhetően partnereinknek és megrendelőinknek itt tudjuk tárolni filtereit, de igény szerint akár ki is szállítjuk őket. A filterkiszállításon kívül más kedvezményes árú szolgáltatásokat is biztosítani tudunk, például szűrőcserét, szűrő takarítást, illetve szűrő berendezések karbantartását és üzemeltetési feladatokat is. A szűrőegységek paramétereit előre egyeztetett időpontokban mérjük, és ha egy szűrő meghibásodott, akkor azonnal kicseréljük a filtert.

Minden termékünkre, legyen az szűrőbetét, szita, vagy mosodai filc, 12 hónapos műszaki garanciát vállalunk a beüzemelés dátumától számítva. Ha önnek is minőségi szűrőre van szüksége, vagy meglévő szűrője karbantartás, cserét igényel, akkor forduljon hozzánk bizalommal. További információkért és részletekért bátran keresse fel weboldalunkat az indufil.hu-t, hiszen itt bővebb leírást olvashat a szűrő karbantartásról is. Amennyiben kérdések merülnének fel a szűrőkkel kapcsolatban, ezeket bátran felteheti barátságos ügyfélszolgálatunknak az info@indufil.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár a +36 96 960 074 telefonszámot is és csapatunk azonnal felveszi önnel a kapcsolatot.