Szűrő karbantartás alacsony áron!

Az Indufil Hungária Kft szűrők, sziták, illetve egyéb szűréstechnikai eszközök gyártásával, illetve karbantartásával dolgozik, ráadásul nálunk ezeket a szolgáltatásokat igazán kedvezményes áron igénybe veheti, ezért ha ön is minőségi légszűrőre vagy olajszűrőre vágyik, akkor ne habozzon, forduljon hozzánk az indufil.hu weboldalon.

Szűrő karbantartás elérhető tehát igen alacsony áron az indufil.hu-n. Cégünk szűrőbetétek, szűrőberendezések, illetve rendszerek forgalmazásával is foglalkozik, valamint nagy hangsúlyt fektetünk a karbantartásra is. Hatalmas raktárkapacitásunknak köszönhetően partnereinknek és megrendelőinknek itt tudjuk tárolni filtereit, de igény szerint akár ki is szállítjuk őket. A filterkiszállításon kívül más kedvezményes árú szolgáltatásokat is biztosítani tudunk, például szűrőcserét, szűrő takarítást, illetve szűrő berendezések karbantartását és üzemeltetési feladatokat is. A szűrőegységek paramétereit előre egyeztetett időpontokban mérjük, és ha egy szűrő meghibásodott, akkor azonnal kicseréljük a filtert.

Minden termékünkre, legyen az szűrőbetét, szita, vagy mosodai filc, 12 hónapos műszaki garanciát vállalunk a beüzemelés dátumától számítva. Ha önnek is minőségi szűrőre van szüksége, vagy meglévő szűrője karbantartás, cserét igényel, akkor forduljon hozzánk bizalommal. További információkért és részletekért bátran keresse fel weboldalunkat az indufil.hu-t, hiszen itt bővebb leírást olvashat a szűrő karbantartásról is. Amennyiben kérdések merülnének fel a szűrőkkel kapcsolatban, ezeket bátran felteheti barátságos ügyfélszolgálatunknak az info@indufil.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár a +36 96 960 074 telefonszámot is és csapatunk azonnal felveszi önnel a kapcsolatot.