Tetőboxok akciós áron

Lehet ön is megtapasztalta már, hogy sok esetben az autó csomagtartója nem elég egy-egy kirándulás során. Egyre népszerűbbek a zárt tetőcsomagtartók, hiszen használatuk praktikus, de mégis megkönnyítik az egész család dolgát. A termék ma már könnyen és egyszerűen megvásárolható az üzletekből, vagy az internetes weboldalakról.

[wp_ad_camp_1]

A minőségi tetőboxok óriási előnye, hogy nagymértékben megnövelik a rakodóteret a gépjárműveknél, és kivitelezésük tökéletes passzol az autó stílusához. A minőségi tetőcsomagtartók gyártása során nem tévesztik szem elől a légellenállást, a csökkentett menetzajt, valamint az esztétikumot. A tetőboxok pillanatok alatt felszerelhetőek a járműre, mert csupán négy pontban kell rögzíteni kézzel csavarható csavarok által. Természetesen a tetőcsomagtartók egyike sem akadályozza meg a gépjármű ajtóinak kinyitását, és olyan központi zárral vannak ellátva, hogy a benne elhelyezett dolgok maximális biztonságban lesznek az utazás során. A tetőboxok kategóriájába megkülönböztetünk egy-, és kétoldalt nyitható termékeket. Ezek a csomagtartók nem rontják az úttartást, vagy a menetstabilitást, de az üzemanyag fogyasztást sem növelik meg észrevehetően.

A tetőboxok mellett szóló érveket teljesen ingyen elolvashatja a www.alkatreszek.hu weboldalon. Ha ezen a helyen jár, akkor megkeresheti a járművéhez a tökéletes tetőcsomagtartót, és meg is rendelheti azt regisztráció nélkül. Ha most vásárol, akkor csak pár munkanapot vesz igénybe a csomag házhoz szállítása. Ha felmerülő kérdéseire a weboldalon nem talál választ, akkor nincs más dolga, mint tárcsázni a +36 62/468-444 telefonszámot, vagy üzentet írni az info@kovacsauto.hu e-mail címre. Ne feledje, hogy a kirándulás, túrázás kényelmesebb lesz a tetőboxok által.