Tigrisszem karkötők az asvanyajandek.hu weboldalon!

A tigrisszem karkötők tagadhatatlanul csodaszépek, így nem csoda, hogy sokan előszeretettel hordják, ezeket a csodás ékszereket. Sokan jótékony hatásai miatt, mások egész egyszerűen csak beleszeretnek az ékszer szépségébe. Bármilyen okból kifolyólag hord tigrisszem karkötőt, mindenképp jó döntést hoz!

Tigrisszem karkötők nagyszerű áron az asvanyajandek.hu weboldalon! Az ásványkarkötők nagy előnye, hogy nagyon szépek, így szinte azonnal odavonzzák a tekintetet. Másrészről jótékony hatásait hosszan lehet ecsetelni. Mindenki más okból szerez be ásvány karkötőt. Sokan hisznek a pozitív hatásoknak és életminőségüket szeretnék pozitív irányba befolyásolni ásvány ékszerek viselésével vagy marokkő használatával. A tigrisszem az egyik legnépszerűbb ásvány, mely egyrészt különleges, tigrisszemre hasonlító megjelenésének köszönhető, másrészt nagyon jó hatással van a testre és a lélekre. Viszont egy hétnél hosszabb ideig nem érdemes hordani, ugyanis így meggátolja az energiaramlást a szervezetben. A tigrisszem ásvány nem volt ismeretlen őseink előtt sem, hiszen ők is gyakran hordták, bár ők leginkább talizmánként a különféle átkokkal szemben.

A tigrisszem karkötő viselése pozitív hatással van az önbecsülésre és segít meghozni a nehéz döntéseket. Az érzelmi blokádok is könnyebben feloldhatók általa. Ezenkívül a különféle idegi betegségekre is pozitív hatással van, így ezért is érdemes viselni. Továbbá a csontokra és az ízületekre is hatással van, ezért csonttörésre is kiváló. A légutakat és a tüdőt is erősíti, aminek köszönhetően könnyebben leküzdhetők az olyan betegségek és tünetek, mint az asztma, köhögés vagy meghűlés. Ha szeretne tigrisszem karkötőt rendelni, akkor érdemes ellátogatni az asvanyajandek.hu weboldalra!