Tigrisszem karkötők az asvanyajandek.hu weboldalon!

A tigrisszem karkötők tagadhatatlanul csodaszépek, így nem csoda, hogy sokan előszeretettel hordják, ezeket a csodás ékszereket. Sokan jótékony hatásai miatt, mások egész egyszerűen csak beleszeretnek az ékszer szépségébe. Bármilyen okból kifolyólag hord tigrisszem karkötőt, mindenképp jó döntést hoz!

[wp_ad_camp_1]

Tigrisszem karkötők nagyszerű áron az asvanyajandek.hu weboldalon! Az ásványkarkötők nagy előnye, hogy nagyon szépek, így szinte azonnal odavonzzák a tekintetet. Másrészről jótékony hatásait hosszan lehet ecsetelni. Mindenki más okból szerez be ásvány karkötőt. Sokan hisznek a pozitív hatásoknak és életminőségüket szeretnék pozitív irányba befolyásolni ásvány ékszerek viselésével vagy marokkő használatával. A tigrisszem az egyik legnépszerűbb ásvány, mely egyrészt különleges, tigrisszemre hasonlító megjelenésének köszönhető, másrészt nagyon jó hatással van a testre és a lélekre. Viszont egy hétnél hosszabb ideig nem érdemes hordani, ugyanis így meggátolja az energiaramlást a szervezetben. A tigrisszem ásvány nem volt ismeretlen őseink előtt sem, hiszen ők is gyakran hordták, bár ők leginkább talizmánként a különféle átkokkal szemben.

A tigrisszem karkötő viselése pozitív hatással van az önbecsülésre és segít meghozni a nehéz döntéseket. Az érzelmi blokádok is könnyebben feloldhatók általa. Ezenkívül a különféle idegi betegségekre is pozitív hatással van, így ezért is érdemes viselni. Továbbá a csontokra és az ízületekre is hatással van, ezért csonttörésre is kiváló. A légutakat és a tüdőt is erősíti, aminek köszönhetően könnyebben leküzdhetők az olyan betegségek és tünetek, mint az asztma, köhögés vagy meghűlés. Ha szeretne tigrisszem karkötőt rendelni, akkor érdemes ellátogatni az asvanyajandek.hu weboldalra!