Tökgyalu és káposztagyalu egyben!

Innovatív, hármas penge kialakításunk egyenletes vágási műveletet és nagyszerű eredményeket biztosít a tökgyalu. Gyaluljon le egy egész tököt néhány perc alatt. Kiválóan alkalmas kemény gyümölcsök, például alma szeletelésére is. Rozsdamentes acél pengék: Három finom, szuperéles, rozsdamentes acél pengével rendelkezik, amelyeket soha nem kell élezni. Tartós kivitel: Erős, kézzel csiszolt, bükk fából készült.

Tökgyalu rendelhető a konyhamuhely.hu weboldalon, tehát ha önnek is tökgyalura vagy káposztagyalura lenne szüksége, és éppen egy rozsdamentes tökgyalut keres, akkor nézzen be hozzánk mert garantáltan megtalálja azt, amit keres. Kivehető, csúszó biztonsági védőburkolatot tartalmaz, amely megtartja a zöldségeket, és megvédi az ujjait a pengétől a biztonságos és egyszerű kezelés érdekében. A tökgyalu biztos fogást biztosít a fogantyún. A gyalult tök készítése nagyon egyszerű folyamat. Szüksége van egy tartályra, például edényre, némi sóra és természetesen apróra vágott tökre. Azonban a szórakoztató és egyszerű folyamat rendkívül unalmassá válhat. A bőséges mennyiségű tök aprítása nehéz és unalmas feladat lehet, hacsak nincs megfelelő eszköze a feladathoz. A szokásos konyhai szeletelő túl kicsi. Amire szüksége van, az a professzionális méretű tökgyalu. A tök elkészítési folyamata csak néhány lépésből áll, de mindegyiknek megvan a maga buktatója.

A káposzta erjesztése nagyszerű módja annak, hogy egészséges tápanyagforrást biztosítsunk a télre. A savanyú káposzta bőséges készletének elkészítéséhez azonban sok káposztát kell vágni. Kés, hagyományos vágógép vagy konyhai mandolin használata örökké tart, és egyenetlenül vágott káposztát termel, ráadásul napokig fáj a keze utána. Az elektromos szeletelők drágák, bonyolult őket kezelni és mosni, és sok zajt okoznak. Ilyenkor jön kapóra a tökgyalu vagy káposztagyalu. További információkért nézzen be a konyhamuhely.hu weboldalra.