Utasbiztosítás kalkulátor díjtalanul

Sok mindent figyelembe kell venni annak eldöntésekor, hogy igényel-e extra utazási biztosítást. Először tudnia kell, hogy mekkora lefedettséggel rendelkezik a csoportos juttatási terv alapján, majd aztán érdemes megfontolni a különböző extrákat, amiket kínálatunk.

[wp_ad_camp_1]

Utasbiztosítás kalkulátor elérhető mindenki számára teljesen ingyenesen az axa-assistance.hu weboldalon, ezért ne vesztegesse az idejét, kattintson ide bátran és mindent megtudhat az utasbiztosításokról és ajánlatainkról is. Miután alaposan átnézte az utasbiztosítást, amit választott, el kell döntenie, hogy szeretne-e valami extrát, például: biztosítás megengedett italfogyasztásra, autó asszisztencia, kockázatos sportok stb. Ha utazás közben sürgősségi orvosi ellátásra van szüksége, akkor az egyszerűbb utasbiztosításaink is fedezik majd ezeket a költségeket, ehhez nem kellenek az extra szolgáltatások. Utazási biztosítást akár néhány napra vagy egész évre is megkötheti saját magának vagy egész családjának, sőt, a csoportos utasbiztosításokra kedvezményeket is kínálunk.

Amennyiben még ennél is több információt tudna meg az utasbiztosításokról, azok előnyeiről és megtekintené teljes szolgáltatás listánkat, keresse fel bátran az axa-assistance.hu weboldalt, ahol mindent megtudhat cégünkről, valamint az árakat is megtudhatja és igénybe veheti kalkulátorunkat, ami segít önnek egyedi ajánlatot találni személyre szabva az ön igényeihez mérten. Ha kérdések merülnének fel ezeket is bátran felteheti nekünk, csak vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén. Elérhetőségeink mindegyikét megtalálhatja weboldalunkra kattintva. Ha hozzánk fordul, kedves és segítőkész csapatunk minden kedves érdeklődő kérdésére szívesen válaszol majd.