11 kerület új építésű lakások megvásárolhatók

Számos lakópark kínálja jobbnál jobb lakásait Budapest területén. Ön is lakást vásárolna, de nem sikerült döntést hoznia? Elbizonytalanodott a megfelelő kerület kiválasztásában? Fél attól, hogy a kedvező ár a minőség kárára megy?

[wp_ad_camp_1]

A 11 kerület új építésű lakások kitűnő választás lehet az Ön számára is! Parkoló, biztonsági kamerák, parkosított belső udvar, tágas lakások és még sorolhatnánk a Kelenliget lakópark előnyeit. Mindezek mellet érdemes kiemelni a kiváló tömegközlekedési lehetőségeket, amelyek maximum két perces sétára találhatók, így bármikor bemehet a belvárosba, amikor kedve támad. Ez azonban nem is olyan biztos, hogy megtörténik majd sűrűn, mivel minden szükséges intézmény és szórakozóhely is megtalálható a közelben. Iskolák, óvodák, üzletek, kávézók, éttermek és orvosi rendelők is néhány perces sétára vannak és a Budai hegyek is könnyen megközelíthetők egy-egy kirándulásra a természetben. Kiváló kikapcsolódást nyújtó lehetőségek várják az egész családját a környéken, így mindenképpen érdemes elgondolkodnia egy lakásvásárláson a Kelenföldi lakóparkunkban.

A minőségről és a színvonalról még nem ejtettünk szót. A BHG-csoport ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaság komoly múlttal és referenciával rendelkezik az ingatlan piacon. Számos sikeres és színvonalas kivitelezéssel Magyarország egyik top beruházója és ingatlanfejlesztője, így garantált a színvonal és a minőség a Kelenliget lakóparkban is. Kedvező áraik és a színvonalas munkát végző értékesítőknek köszönhetően Ön is a legjobbat kapja, ha megvásárolja a lakópark egyik lakását. 120 lakás közül válogathat kedvére, amelyek 2,3 vagy 4 szobásak összesen 5 emeleten. Lépjen kapcsolatba velünk és foglaljon időpontot még ma, mert a lakások száma korlátozott!