Zsuffa Ákos (tulajdonos) várja a természet kedvelőit

Baranya megyében van egy olyan szórakozási és kikapcsolódási lehetőség, amely a család minden tagjának önfeledt kikapcsolódást nyújt egész évben. A Pécstől nem messze, Pogány melletti élménypark összesen 23 hektáron fogadja a látogatókat.

Zsuffa Ákos (tulajdonos) és a létesítményt üzemeltető 20 munkás is várja a természet kedvelőit a fantasztikusan szép kilátással rendelkező szállodában és a csodálatos zöld környezetet biztosító élményparkban. Mindenek előtt szeretnénk kiemelni, hogy a beruházás nem csak azért zöld, mert a természet közeli helyről van szó. A tulajdonosok szerették volna a környezetvédelem is fontos szerepet játszik a beruházásban, ezért napkollektorokat, klímaként szolgáló csapadék vizet és a geotermikus energiát használnak fel a vendégek kényelmére. Számos szórakozási lehetőség várja a kicsiket és nagyok a természet lágy ölén, ahol megtalálható a környék nevezetességeit és élővilágát ismertető interaktív tanösvény, az állatsimogató minifarm, a nádlabirintus, a farönk játszótér, számos egyensúlyi játék, a drótkötélpálya, az ügyességi quad pálya, a trambulinpark és ősi népi játékok is várják az idelátogatókat.

A beruházás több mint 800 millió forintból épült 2016-ban és azóta is nagy népszerűségnek örvend a környékbeliek részéről, hiszen számos rendezvénynek és szabadtéri programnak adott otthont az elmúlt évek során. Zsuffa Ákos a jövőre is gondol, hiszen a nem is olyan távoli jövőben további fejlesztések várhatók a beruházással kapcsolatban. Szálláshely-bővítést, étteremnyitást, szabadtéri színpad kialakítását, valamint további sportolási lehetőségek bővítését tervezik. Mindenképpen érdemes ellátogatni egy egynapos kirándulás alkalmával a családjával, mert számos meglepetés és élmény várja az idelátogatókat legyen szó kicsikről, de akár nagyokról is.