A Biofinity kontaktlencse nem hiába olyan népszerű!

Nagyon jó hír azoknak, akik nem szeretnek szemüveget viselni, hogy létezik más megoldás is a számukra. És nem az, hogy le kell tegyék a szemüveget és bevállalják, hogy rosszabbul látnak, mint az átlagember. Napjainkban ugyanannyira elterjedt a kontaktlencse viselése is, mint a szemüvege. Ezt csak azért nem tudjuk, mert nem látjuk őket.

[wp_ad_camp_1]

A Biofinity kontaktlencse az egyik legelterjedtebb fajta mind-közül. Ez egy szilikon-hidrogél alapanyaggal készült fajta. Ezeknek lényege, hogy a magas oxigén-áteresztő képessége miatt segít megőrizni a víztartalmat. Bár sok hasonló lencse van, a Biofinity mégis egyedinek mondható, mégpedig azért, mert exkluzív Aquaform technológiával gyártják. Ennek köszönhető, hogy a lencse ilyen magas fokú teljesítményt képes nyújtani a nedvesítés és az oxigén átengedés terén. Emiatt az is lehetséges, hogy kényelmesen aludjunk majd vele, akár több éjszakán keresztül is. Így, ha például kirándulni megyünk, nem kell gondunk legyen rá, hogy még a sötétedés előtt kipiszkáljuk szemünkből a lencsét és higiénikus körülmények közt tároljuk. A nappali viseletének is vannak előnyei, hiszen képes hatékonyan megőrizni a szem fehérségét.

Hogyha Ön extrém magas dioptriát visel, akkor sem kell elkeserednie, hiszen a Biofinity termékcsalád ilyen termékeket is előállít. Ezeket Biofinity XR néven keresse. A Biofinity így a világon a legtöbb számban eladott ilyen terméknek minősül. Ha Önnek is elnyerte a tetszését, akkor keresse a legnépszerűbb kontaktlencse webshopot a www.lencsebolt.hu címen. Ha pedig inkább személyesen szeretne vásárolni, akkor keresse meg a bolt székhelyét a Nyíregyháza, Szilvavölgy sétány 10-14-es szám alatt. Ha további kérdése lenne, akkor bátran vegye fel velük a kapcsolatot a kontakt@lencsebolt.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 42 790 333-as telefonszámot.