A Comedy central tv csatorna műsora

A Family Guy műsor minden nap nézhető a comedy centralon. Ez egy amerikai felnőtt animációs sitcom, amelyet Seth MacFarlane készített, MacFarlane és David Zuckerman fejlesztett ki az 1999. január 31-én bemutatták a Fox Broadcasting Company számára. A sorozatot a Fuzzy Door Productions készíti.

[wp_ad_camp_1]

Comedy central teljes műsor köztük a family guy kezdési időpontja is megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát megéri benézni hozzánk még ma hogy megtekintse műsorújságunkat. A sorozat középpontjában a Griffin család áll, Peter és Lois a szülők, gyermekeik, Meg, Chris és Stewie; és antropomorf kutyájuk, Brian. A sorozat a kitalált Quahog városában, Rhode Island-en játszódik. A családot MacFarlane kreálta, miután két animációs filmet fejlesztett, a Larry élete és a Larry & Steve filmeket. MacFarlane átalakította a filmek főszereplőjét, Larry-t és kutyáját, Steve-t, és átnevezte őket Peterre, illetve Brianre. MacFarlane 1998-ban hétperces első részt adott a Foxnak, a műsort jóváhagyták és megkezdték a gyártást. A Family Guy lemondását röviddel a harmadik évad 2002-as sugárzása után jelentették be, az egyik rendezetlen epizód végül 2003-ban került bemutatásra, ezzel befejezve a sorozat eredeti menetét. Kedvező DVD-eladások és az ismétlések magas besorolása azóta meggyőzte a Foxot, hogy 2004-ben felelevenítse a show-t; a negyedik évad a következő évben kezdődött, 2005. május 1-jén.

A Family Guy bemutatója óta széles körben elismert. A sorozatot 12 Primetime Emmy-díjra és 11 Annie-díjra jelölték, és mindegyikből hármat nyert. 2009-ben a Primetime Emmy-díjra jelölték a kiemelkedő vígjátéksorozatért, 1961-ben a Flintstones óta először animációs sorozatot jelöltek a díjra. 2013-ban a TV Guide a Family Guy-t minden idők 9. legnagyobb TV-rajzfilmjének minősítette. A sorozat sértő tartalma, erőszakossága és írása miatt kritikákat és vitákat is keltett. További információkért és a kezdési időpontért nézzen be a musor.tv-re.