Orosz nyelvtanulás kedvező áron

Az orosz az egyik legmenőbb hangzású nyelv a világon, és az a képesség, hogy folyékonyan beszél, biztosan lenyűgözi majd. Különösen, ha valaki véletlenszerűen felhívja, és el kell kezdenie beszélni telefonon oroszul.

[wp_ad_camp_1]

Orosz nyelvtanulás online érhető el az up2you.hu weboldalra látogatva, ezért látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent az orosz nyelvtanulásról. Az orosz nyelv a világ egyik leggyakrabban beszélt nyelve, és a volt Szovjetunió szinte egészének lingua francája. 150-180 millió ember beszél oroszul. A legnagyobb írók, akik valaha éltek, csak oroszul írtak. Ha megtanulja az orosz nyelvet, olvashatja Dosztojevszkij, Tolsztoj, Bulgakov, Csehov, Gogol, Puskin műveit és még sok minden mást eredetiben. Oroszország és az orosz nyelvterület olyan helyek, amelyek soha nem szűnnek meg elbűvölni önt. A kommunizmus története és viszonylagos távoli helyzete miatt ha olyan helyeken él, mint Oroszország, Szibéria és Kazahsztán, az élet egészen más, mint a világ többi részén. A nyelv megtanulása a legelső lépés e rejtélyes hely megértéséhez. Ahogy Fyodor Tyutchev író írta: „Умом Россию не понять “, ami azt jelenti, hogy „Oroszországot nem lehet értelemmel megérteni”.

Az orosz a cirill ábécét használja, amelyet a görög ábécéből adaptáltak. Számos olyan betűt használ, amely latin betűnek néz ki, de valójában másképp ejtik, mint például a „Н”, ami valójában egy „N”. Ezáltal az orosz nyelv olvasásának és írásának megtanulása olyan, mintha egy titkos kódot tanulna meg! A James Bond-filmekben néha egész jelenetek vannak oroszul, feliratok nélkül. Ha tud oroszul, akkor elégedett lesz, ha megérti ezeket, és elmagyarázhatja bárkinek, aki önnel nézi. Emellett az olyan videójátékokban, mint a Call of Duty, néha az orosz katonák orosz nyelvű tippeket adnak felirat nélkül, így csak az oroszul beszélők értenek hozzá. További részletekért keresse fel az up2you.hu weboldalt.