A festett beltéri ajtó előnyei

Ha ajtó választás előtt állsz, akkor valószínűleg többször megfordult már a fejedben, hogy a számos típus közül melyiket érdemes választani. Komoly dilemma, azonban véleményünk szerint a festett beltéri ajtó kiváló választás, amely nem csupán tökéletesen funkcionál, hanem esztétikus is egyben.

Festett beltéri ajtó a BB-Ajtó kínálatában is kapható, ahol ezek a termékek amolyan örök klasszikusnak számítanak. A festett beltéri ajtók azért számítanak magas minőségű termékeknek, mert kiváló minőségű felületkezeléssel készülnek, hat réteg festék felhasználásával. A több réteg festéket a szakemberek viszik fel az ajtó felületére. A modern festési technológiának köszönhetően a világosabb színek esetében sem kell attól tartani, hogy esetleg kisárgul. A tisztítás is könnyen kivitelezhető, így nem kell attól tartani, hogy az ajtó színe hamar kifakul, hosszú ideig megőrzi színét. A festett beltéri ajtót a RAL színskála bármely színében megvásárolhatod, továbbá az üvegezést és a marásmintát is kiválaszthatod. Tehát összességében olyan ajtót kapsz, amilyenre mindig is vágytál, teljesen személyre szabhatod.

A személyre szabás teljes mértékben megvalósul a festett beltéri ajtók esetében. Ha szeretnéd, akkor üvegezéssel együtt kérheted az ajtót, ebben az esetben az üvegezőléc és a beszorítóléc egységesen az ajtó alapszínét fogja viselni. Az ajtó színe biztosan teljes mértékben passzolni fog az adott szobához, ugyanis a RAL színskála bármely árnyalatában kérheted az ajtót. Nem csak a fekete, hanem a pasztell színeken át, több mint száz szín közül választhatsz! A BB-Ajtó kínálatában található ajtókat akár személyesen is megtekintheted a mintateremben. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogass el a bb-ajto.hu weboldalra, ahol a kínálatot is megtekintheted!