Fűkasza kedvező áron megrendelhető az interneten!

Ha fűkaszát használ, viseljen védőszemüveget, kesztyűt és erős cipőt, hogy megvédje magát. A gyomtörő egy elektromos szerszám, és súlyos sérülést okozhat, ha a vezeték hozzáér. A robusztus, szoros cipő védi a lábát a sérülésektől, míg a munkakesztyűk és szemüvegek megóvják a kezét és a szemét a gép által felpattanó repülő törmeléktől.

Fűkasza kedvező áron rendelhető a fuxtec.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és megtalálhatja a teljes fűkasza készletet a kiszállítás részleteivel együtt. A kesztyűk megóvják az ujjait és a tenyerét attól, hogy megfájduljanak amiatt, hogy elviselik a fűkasza súlyát. A még nagyobb védelem érdekében viseljen erős farmert vagy munkanadrágot, amely védi lábat. Kerülje a fűkasza használatát sziklákon vagy más kemény tárgyakon. A nagy kövek vagy kemény tárgyak nagyon gyorsan elhasználják a nylon vágóhuzalt. A vágás megkezdése előtt távolítsa el a kis és közepes méretű tárgyakat a munkaterületről. Ha egy szikla vagy tárgy túl nagy ahhoz, hogy el lehessen távolítani, nagyon lassan és óvatosan használja körülötte a fűkaszát, hogy elkerülje a nejlonhuzal sérülését. A kis sziklákat feldobhatja a fűkasza, ezért a saját biztonsága érdekében fontos, hogy ezeket is elkerülje.

Kerülje el a tápkábel elvágását elektromos fűkasza használata közben. Ez rövidzárlatot okozhat, valamint károsíthatja a szerszámot (és esetleg magát is). A tápkábelt mindig tartsa maga mögött, amikor a fűkaszát használja, hogy minimalizálja a véletlenszerű levágás esélyét. Ha gázüzemű eszközt használ, ez nem érvényes. A vágás megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy a tápkábel annyira megfeszül, amennyire a teljes munka elvégzéséhez szükséges. Ha nem, csatlakoztassa a kábelt egy hosszabbítóhoz. Bővebb leírásért keresse fel a fuxtec.hu weboldalt.